Σασμός spoiler: Το ταξίδι που θα φέρει μεγάλες εντάσεις πριν το τέλος

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης ετοιμάζεται να δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ, ζητώντας από όλους να μην αποκαλυφθεί ποτέ αυτό το μυστικό. Η Αργυρώ δεν πρέπει να μάθει ποιος ήταν ο δότης της. Το χειρουργείο αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο και ο Αστέρης είναι μόνος του σε αυτό. Όλοι συμφωνούν να μην πουν ποτέ την αλήθεια για τον πραγματικό δότη. Αυτοί που θα το μάθουν θα είναι η Μαρίνα και ο Μαθιός. Ένα ταξίδι στην Ιταλία θα βάλει σε σκέψεις ορισμένους πρωταγωνιστές.

Σασμός spoiler: Το ταξίδι που θα φέρει μεγάλες εντάσεις πριν το τέλος

Μόλις η Μαρίνα μάθει πως ο φονιάς του γιου της έσωσε την κόρη της, θα καταρρεύσει. Πώς είναι δυνατόν να κρατήσει αυτό το γεγονός κρυφό από την Αργυρώ; Πώς θα τον κοιτάξει ξανά στα μάτια; Ο Μαθιός μαθαίνει την αλήθεια, αναγκαστικά. Ο Αστέρης χρειάζεται κάποιον δίπλα του στο δύσκολο αυτό χειρουργείο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και οι γιατροί επιμένουν να πάρει κάποιον δικό του άνθρωπο μαζί.

Έτσι, λοιπόν, ο Αστέρης μιλάει στον Μαθιό για το χειρουργείο και του ζητάει να πάει μαζί του ως την Αθήνα. Για να καλύψουν την ξαφνική “φυγή” τους, τα δύο αδέλφια λένε πως θα πάνε ένα ταξίδι στην Ιταλία. Ο Μαθιός εξηγεί στην Βασιλική πως πρέπει να πάει με τον αδελφό του στην Ιταλία, για να συζητήσουν για μία νέα δουλειά. Όλοι διχάζονται με αυτό το ταξίδι, κανείς, όμως, δεν υποψιάζεται την μεγάλη αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα