Σασμός spoiler: Το πρόβλημα που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Μανόλη και Κλαίρη

Σασμός spoiler: Η Κλαίρη μπήκε στη ζωή του νεαρού πρωταγωνιστή ξαφνικά, φέρνοντας το φως. Ο Μανόλης πλάι της αισθάνεται δυνατός κι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλα όσα τον απασχολούν. Ο Μανόλης και η Κλαίρη αποτελούν μία δυνατή ομάδα.

Σασμός spoiler: Το πρόβλημα που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Μανόλη και Κλαίρη

Πράγματι, η Κλαίρη δίνει κουράγιο και δύναμη στον αγαπημένο της. Του τονίζει διαρκώς πως πρέπει να μάχεται για το σωστό, για το δίκαιο. Εκείνος, προσπαθεί να μαθαίνει πολλά δίπλα της, να αντλεί λίγη από τη θετική της ενέργεια.

Μπορεί το ζευγάρι αυτό να φαίνεται αγαπημένο, όμως τα προβλήματα που θα ακολουθήσουν, θα είναι αρκετά. Ο Μανόλης και η Κλαίρη θα έρθουν αντιμέτωποι με την υπόθεση του Στεφανή, η οποία θα ανοίξει ξανά. Οι δυσκολίες θα είναι πολλές… θα καταφέρουν, όμως, να τις αντιμετωπίσουν; Η Ευθαλία Παπακώστα και ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησαν για τη σχέση του Μανόλη και της Κλαίρης στη σειρά.

Σχετικά με το εάν θα παραμείνουν μαζί, ο Στρατής Χατζησταματίου απάντησε. «Η σχέση του Μανόλη με την Κλαίρη είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του. Αυτός ο άνθρωπος με πρόβλημα στην όραση, είναι ο μόνος που αντιλήφθηκε ότι ο Μανόλης έχει πληγωθεί βαθιά. »Πρόκειται για μια σχέση που όταν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Καθώς αναφερόμαστε σε ένα σημείο που θα υπάρξει αργότερα, θέλω να ελπίζω ότι έτσι θα αντιδράσει ο Μανόλης…»

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα