Σασμός spoiler: Το μεγάλο συγγνώμη του Αστέρη! Το σκηνικό

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης μετά το σοκ που παθαίνει στα Γιάννενα βλέποντας την Αργυρώ με δική της οικογένεια, επιστρέφει στην Κρήτη, αλλά εκεί και πάλι έρχεται αντιμέτωπος με ένα τυχαίο αλλά τραγικό γεγονός που τον οδηγεί ξανά στους Βρουλάκηδες. Η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Αστέρη, ενώ εκείνη φοβάται μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της. Ο Αστέρης προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα, γυρίζει πίσω στην Κρήτη, όπου ένα απρόβλεπτο περιστατικό θα τον φέρει πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Ο Αστέρης θα βρει τυχαία το σκυλί του Πέτρου σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Σασμός spoiler: Το μεγάλο συγγνώμη του Αστέρη! Το σκηνικό

Η Μανταρίνα, από τότε που έφυγε ο Πετρής, τριγυρίζει μαραζωμένο, κλαίει και πηγαίνει στον τάφο του, ενώ για τη γιαγιά Ειρήνη η Μανταρίνα είναι η ψυχή που τη συνδέει με την ψυχή του εγγονού της. Ο Αστέρης παίρνει το σκυλί αγκαλιά και πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων. «Τι θες εσύ επαέ με το σκυλί του Πετρή;», του λέει η γιαγιά Ειρήνη μένοντας άναυδη, τόσο από την παρουσία του Αστέρη όσο και από την κατάσταση της Μανταρίνας. «Ίντα έχει το σκυλί;», ρωτάει και τρέμει η ψυχή της. Ο Αστέρης της εξηγεί ότι δεν είναι καλά και πρέπει επειγόντως να το πάνε σε έναν γιατρό, παράλληλα όμως γονατίζει στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης, ζητώντας εξιλέωση για τις αμαρτίες του. «Συγχωρέστε με, εγώ φταίω. Ποτέ δεν θα νιώσω αθώος για το κακό που έκανα», απολογείται και κλαίει μπροστά της, ανήμπορος, αποκαμωμένος.

Η γιαγιά Ειρήνη λυγίζει και δακρυσμένη του λέει. «Δεν ήθελα την καταδίκη σου, δεν θα μου έφερνε πίσω τον Πετρή μου. Μόνο το δίκιο ήθελα. Μόνο δικαιοσύνη». Όμως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο! Σε φλας μπακ θα δούμε τον Πετρή με τη Μανταρίνα την ώρα που το σκυλί ξεψυχάει στην αυλή του, μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του, του Αγγέλου και του Αστέρη. Πρόκειται για μια συγκλονιστική σκηνή, όπου ο Πετρής έρχεται για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα…

Τραγικές φιγούρες ο Άγγελος με τη γιαγιά, αναλαμβάνουν να τους φέρουν κοντά… Παίρνουν τη Μανταρίνα και τη θάβουν δίπλα στον τάφο του Πετρή: «Θα είναι και πάλι μαζί, παρέα, θα ησυχάσει κι αυτό το δυστυχισμένο πλάσμα», ψελλίζει η γιαγιά κι ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα