Σασμός Spoiler: Σταύρος ή Αργυρώ; Ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση για τον χωρισμό;

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ με τον Σταύρο και το παιδί συνεχίζουν μια ήρεμη ζωή, όμως δεν αργεί να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα που με την Αργυρώ θα είναι και πάλι μαζί. Ο Σταύρος έχει μια ελπίδα ότι τώρα που είναι καλά, τα πράγματα για αυτούς θα πάνε καλύτερα. Αντίθετα, η Αργυρώ γίνεται ακόμα πιο από μακρη, ακόμα πιο συγκρατημένη απέναντί του, ενώ ξεσπάει απίστευτα μετά τη διαπίστωση ότι ο Σταύρος έκανε παρέα με τον Αστέρη και μάλιστα μιλούσε για τα πάντα με αυτόν.

Σασμός Spoiler: Σταύρος ή Αργυρώ; Ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση για τον χωρισμό;

Η Αργυρώ, υγιής πια με την ανάσα ζωής του Αστέρη, συνεχίζει τη ζωή της με τον Σταύρο και το παιδί, μια ζωή όμως χλιαρή, μια ζωή ανατριχιαστικά μονότονη, χωρίς πάθος, χωρίς ερωτικές εξάρσεις και μια ζωή που ο Αστέρης κυριαρχεί στην καρδιά της. Που θέλει να τον διώξει κι εκείνος γυρίζει πιο δυνατός! Παράλληλα ο φόβος της ότι μπορεί ο Σταύρος άθελά του να του έχει εκμυστηρευτεί την αλήθεια για το παιδί, την κάνει ακόμα πιο έξαλλη. Ο Σταύρος όμως καταλαβαίνει ότι αυτό είναι μόνο η αφορμή. Η αιτία είναι και θα είναι ο Αστέρης! Η αγάπη που έχει δώσει ο Σταύρος στην Αργυρώ είναι τελείως διαφορετική από εκείνη που έχει δώσει η ίδια στον Σταύρο.

Για εκείνον είναι ο μεγάλος του έρωτας, για εκείνη όμως είναι η απόλυτα ήρεμη και χωρίς χτυποκάρδι αγάπη. Βλέπει τον Σταύρο ξεκάθαρα, νηφάλια, χωρίς την τρέλα του έρωτα, ενός έρωτα που μόνο στον Αστέρη έχει δώσει για πάντα. Η φλόγα του έρωτα του Αστέρη όμως για την Αργυρώ καίει και φουντώνει ακόμα πιο πολύ. Ήδη ο Σταύρος έχει καταλάβει τα πάντα. Καιρό πριν, όπως είχαμε δει, είχε εκφράσει τους φόβους του ότι ο γάμος του με την Αργυρώ δεν εξελίσσεται καλά. Έκανε ωστόσο υπομονή μέχρι η Αργυρώ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που είχε. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα σημείο που ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι πρέπει να την αφήσει ελεύθερη, ότι δεν πρέπει να αισθανθεί ποτέ ότι καταπιέζεται απο αυτόν.

Ο Σταύρος επιλέγει τη σιωπή και τον γεμάτο πόνο αποχωρισμό. Εξάλλου τον είχαμε ακούσει να λέει για τον πατέρα του στην Αργυρώ με νόημα. «Ο πατέρας μου ξέρει την αξία της σιωπής. Γνωρίζει πράγματα, αλλά δεν μιλάει», και φυσικά αναφερόταν σε αυτά που ένιωθε ο ίδιος. Αν και πικραμένος, για μια ακόμα φορά θα δείξει το μεγαλείο της ψυχής και της αγάπης του για αυτήν. Ο Σταύρος δεν θα μπει εμπόδιο ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Την αγαπάει τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια όλο αυτό, προκειμένου η αγαπημένη του να είναι ευτυχισμένη, κι ας γίνει ο ίδιος κομμάτια. Έτσι αποφασίζει να χωρίσουν και να φύγει για πάντα για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ το δέχεται, ξέρει γιατί το κάνει και χωρίς να πουν πολλά-πολλά διαλέγουν χωριστούς δρόμους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα