Σασμός Spoiler: Ποιους επηρεάζουν οι δύο θάνατοι στη σειρά

Σασμός Spoiler: Δύο θάνατοι που αλλάζουν τις ζωές των πρωταγωνιστών και τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς έρχεται με τα επόμενα επεισόδια να έχουν ανατρεπτικές εξελίξεις, καθώς δύο θάνατοι θα μας συγκλονίσουν.

Σασμός Spoiler: Ποιους επηρεάζουν οι δύο θάνατοι στη σειρά

Καθώς ο Καραπάνος μαθαίνει ότι ο αστυνομικός για τον οποίο έχει στήσει καρτέρι θανάτου, είναι ο γιος του, χωρίς δεύτερη σκέψη θέλοντας να τον σώσει, αψηφά τη ζωή του και δέχεται μία σφαίρα, που τον αφήνει νεκρό. Ο Γεράσιμος όσο θυμό και πίκρα και αν είχε προς τον βαρυποινίτη πατέρα του, δεν αντέχει αυτήν την εξέλιξη και έτσι αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη αλλά και από τη Στέλλα.

Ο δεύτερος θάνατος όμως που θα επηρεάσει τις εξελίξεις είναι του Άγγελου, ο οποίος βρίσκεται νεκρός χωρίς να γνωρίζει κάποιος, αν και υπάρχουν υποψίες ποιος είναι αυτός που τον σκότωσε και για ποιο λόγο. Η κόντρα με την Καλλιόπη αλλά και τον Μαθιό για την περιουσία ήταν μεγάλη, αλλά εχθρός του ήταν και ο Κώστας που δεν ήθελε να τον βλέπει δίπλα στην Άσπα. Ο Αντώνης δεν θα το αφήσει έτσι. Θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τον ένοχο, με τον Μαθιό, να είναι ο κύριος ύποπτος, καθώς πολλές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές.

Και ενώ η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται για τον γάμο τους, η αστυνομία, έπειτα από κάποιες ενδείξεις, συλλαμβάνει τον Μαθιό την ημέρα του γάμου του. Όλα αλλάζουν και πολύ περισσότερο για τη Βασιλική. Θα μπορέσει ο Μαθιός να αποδείξει πως είναι αθώος; Μήπως τελικά είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του Άγγελου η καπετάνισσα ή ο Κώστας;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα