Σασμός Spoiler: Ποιος πυροβόλησε τελικά;

Σασμός Spoiler: Την ώρα που ο Μαθιός ακολούθησε τον αστυνόμο, σε όλο το χωριό ήχησαν πυροβολισμοί. Οι αστυνόμοι έπεσαν στο έδαφος για να προστατευτούν. Η Καλλιόπη και ο Αστέρης, παγωμένοι, έμειναν ακίνητοι, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το παιχνίδι που τους επιφύλασσε η μοίρα. Ο μεγάλος πυροβολισμός που ακούστηκε στο τελευταίο επεισόδιο, τάραξε αρκετά τους τηλεθεατές. Πολλοί απόρησαν ποιος πυροβόλησε, τη στιγμή που ο Αντώνης Φραγκιαδάκης συνέλαβε τον Μαθιό για δολοφονία.

Σασμός Spoiler: Ποιος πυροβόλησε τελικά;

Ο Μαθιός πιστεύει πως ο Μανόλης μίλησε για τη δολοφονία του Στεφανή. Βέβαια, δε μίλησε για αυτό, αλλά για τη δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη. Μόλις τα κλειδιά των Σταματάκηδων εντοπίστηκαν στο γραφείο του νεκρού, όλοι ήταν σίγουροι πως ο Μαθιός όπλισε εναντίον του.

Όπως όλα δείχνουν, ο πυροβολισμός που ακούστηκε στο τελευταίο επεισόδιο, οφείλεται σε εκπυρσοκρότηση όπλου. Οι Σταματάκηδες είχαν όπλα μαζί τους, για να ρίξουν τις γνωστές και παραδοσιακές “μπαλοθιές”. Το ένα από αυτά, όπως ήταν ακουμπισμένο σε όρθια θέση, άρχισε να ρίχνει μόνο του σφαίρες, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ως σημάδι: Το τέλος της Καλλιόπης, του Μαθιού και του Αστέρη πλησιάζει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα