Σασμός spoiler: Ποιο είναι το αγκάθι στη σχέση Σταύρου και Αργυρώς;

Σασμός spoiler: Όλα ξεκινούν όταν ο Σταύρος κι η Αργυρώ μετακομίζουν με τον μικρό Πέτρο στην Κρήτη. Ο Σταύρος θεώρησε πως ήταν μία καλή λύση προκειμένου να γλυτώσουν από τις περιπέτειες του αδερφού του και τους επικίνδυνους ανθρώπους που τον κυνηγούν. Ωστόσο, οι δυσκολίες δε θα αργήσουν να φανούν. Δύσκολα τα πράγματα για τον Σταύρο και την Αργυρώ, με το ζευγάρι να απομακρύνεται σιγά σιγά. Ποιο είναι το αγκάθι στη σχέση τους;

Σασμός spoiler: Ποιο είναι το αγκάθι στη σχέση Σταύρου και Αργυρώς;

Τα φαντάσματα στο νησί είναι πολλά. Οι Βρουλάκηδες στοιχειώνονται ακόμα από την τραγωδία που έζησαν, ενώ η Αργυρώ παλεύει να αφήσει το παρελθόν πίσω της, με όχι ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Η Βρουλάκη θα έρθει αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εφιάλτη της, αφού θα δει μπροστά της τον έρωτα της ζωής της, αλλά και φονιά του αδερφού της. Σε μία βόλτα με τη Μαρίνα, η Αργυρώ θα αντικρίσει τον Αστέρη ύστερα από πολύ καιρό.

Αυτή η συνάντηση θα βαρύνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της. Έτσι, σιγά σιγά θα αρχίσει να απομακρύνεται από τον Σταύρο, ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της και να καταλάβει πού έχει κάνει λάθος. Η Αργυρώ κι ο Σταύρος περνούν μεγάλη κρίση στο «Σασμό» και ολοένα η κατάσταση χειροτερεύει. Ένα πρόβλημα υγείας της Αργυρώς θα σταθεί εμπόδιο στη σχέση με τον άντρα της. Ο Σταύρος, όμως, θα αντιληφθεί ότι κάτι πάει λάθος και δε θα αργήσει να το μοιραστεί με τη Μαρίνα. Σύντομα θα την πιάσει και θα της μιλήσει για όλα τα προβλήματα στον γάμο του.

Η Μαρίνα προβληματισμένη θα συμβουλέψει την Αργυρώ να συνέλθει, αφού εάν δεν το κάνει, θα τα καταστρέψει όλα. Εκείνη θα χάσει τον άντρα της, το στήριγμά της και ο μικρός Πέτρος θα χάσει την πατρική φιγούρα που τόσο έχει ανάγκη. Την ίδια στιγμή που η Αργυρώ απομακρύνεται από τον Σταύρο, ο άντρας θα βρει στήριγμα στον νέο του φίλο, τον Χρήστο. Εκείνο που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι ο Χρήστος είναι πραγματικά ο Αστέρης, ο οποίος έχει βάλει μπρος ένα ύπουλο σχέδιο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα