Σασμός Spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης φέρνει τα πάνω κάτω στην σειρά!

Σασμός Spoiler: Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει να αναλαμβάνει ρόλους σε καθημερινές σειρές, με τις επιλογές του να είναι πολύ προσεκτικές.

Σασμός Spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης φέρνει τα πάνω κάτω στην σειρά!

Μια προσθήκη από αυτές που σπάνια βλέπουμε σε καθημερινές σειρές, έρχεται για να εκτινάξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο Στέλιος Μάινας καταφθάνει στον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, για να φέρει τα πάνω κάτω!

Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων για να βρεθεί στον δεύτερο κύκλο του Νησιού, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε από την παραγωγή της επιτυχημένης σειράς. Μάλιστα ο ρόλος του αναμένεται να προκαλέσει απροσδόκητες εξελίξεις.

Ο Στέλιος Μάινας θα έχει τον ρόλο του Πάυλο Βρουλάκη, τον οποίο όλοι θεωρούσαν νεκρό. Ο ερχομός του θα φέρει ταραχή στις οικογένειες καθώς κανείς δεν υπολόγιζε πως είναι ακόμα ζωντανός. Ο Στέλιος Μάινας έρχεται για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου και ήδη η πρώτη σκηνή του, στην οποία δεν φαίνεται το πρόσωπο του, μας προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα