Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος λυγίζει στο τάφο του πατέρα του

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός και η Βασιλική δε θα προλάβουν να χαρούν με αυτή την εξέλιξη. Όλο το χωριό θα μάθει για τη σχέση τους και τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά. Όλα ανατρέπονται ξανά. Ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή, όμως η ηρεμία δεν έρχεται στους Σταματάκηδες.

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος λυγίζει στο τάφο του πατέρα του

Ο Νικηφόρος θα γίνει έξαλλος. Μπορεί να δέχτηκε αυτή τη σχέση, δε δέχεται, όμως, να σχολιάζουν αρνητικά την μητέρα του. Ζει για να έχει ένα “καθαρό” όνομα στην κοινωνία! Η οργή του είναι τεράστια, παρόλο που ο Μαθιός προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Άλλωστε, ο Μαθιός είναι χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη. Θέλει να μάθουν όλοι για τη σχέση του με την Βασιλική, θέλει να την ζητήσει επίσημα σε γάμο, μπροστά σε όλους. Βέβαια, τα γεγονότα δε θα τον αφήσουν να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Νικηφόρος θα επισκεφτεί το νεκροταφείο. Θα λυγίσει μπροστά στο τάφο του πατέρα του, ξεσπώντας σε λυγμούς. Η πίεση που αισθάνεται είναι τεράστια. Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει άλλο την μητέρα του και τη νέα της σχέση. Στο μεταξύ, ο Μανόλης προσπαθεί να λύσει τον γρίφο. Θέλει να αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή, με τον δικό του τρόπο. Ένα μήνυμα, σχετικά με τη δολοφονία αυτή, θα φτάσει στα χέρια του Νικηφόρου.

Σταδιακά, ο νεαρός αυτός πρωταγωνιστής, φτάνει στην πικρή αλήθεια. Ο νέος σύντροφος της μητέρας του, είναι ο φονιάς του Στεφανή. Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να επισκέπτεται τακτικά το νεκροταφείο, στα επόμενα επεισόδια. Θα λυγίσει, θα ξεσπάσει μπροστά από το μνήμα του πατέρα του. Η οργή του θα είναι τεράστια και τίποτα δε θα μπορέσει να τον ηρεμήσει. Το τέλος του Μαθιού πλησιάζει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα