Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας!

Σασμός Spoiler: Όλα θα ξεκινήσουν από τον Αμερικάνο. Ο Καραπάνος ορκίστηκε να μη τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Θέλει να τον εκδικηθεί με κάθε τρόπο, θέλει να τον βγάλει από τη μέση. Ο Αμερικάνος κλείστηκε στη φυλακή για να προστατευτεί, χωρίς να ξέρει πως το τέλος του θα έρθει μέσα στο κελί.

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας!

Ο Καραπάνος δίνει εντολή και ο Αμερικάνος πέφτει νεκρός. Μόνο που δε φεύγει από τη ζωή, τόσο απλά. Φροντίζει πριν κλείσει τα μάτια του να αποκαλύπτει την φρικτή αλήθεια για τον πραγματικό δολοφόνο του Σταματάκη.

Ο φάκελος ανοίγει ξανά. Ο Αντώνης αισθάνεται πανέτοιμος να κατακεραυνώσει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή. Μετά από μία φρικτή δολοφονία, όλα αλλάζουν ξανά… Ο Μαθιός είναι για ακόμη μια φορά ύποπτος, με τον Φραγκιαδάκη να παλεύει να τον κλείσει μέσα, στη σειρά Σασμός.

Ο Αμερικάνος ομολογεί πως δε τον σκότωσε εκείνος και πως όλα ήταν ένα σχέδιο, για να γλιτώσει από τα χέρια του Καραπάνου. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος και ο φάκελος ανοίγει ξανά. Ο Αντώνης και ο Γεράσιμος είναι σίγουροι πως ο Μαθιός είναι ο βασικός ύποπτος, στη σειρά Σασμός.

Αυτό θα φέρει νέες εντάσεις στους Σταματάκηδες. Ο Αστέρης έχει μόλις αποφυλακιστεί και η Καλλιόπη δεν αντέχει άλλες περιπέτειες. Η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Ποια στάση θα κρατήσει ο Μαθιός απέναντι στις αρχές; Θα γλιτώσει αυτή τη φορά;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα