Σασμός Spoiler: Ο Κώστας παίρνει μία απόφαση που θα τα ανατρέψει όλα

Σασμός Spoiler: Λίγο πριν πέσει η αυλαία, καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται και οι πρωταγωνιστές δέχονται το ένα χτύπημα της μοίρας μετά το άλλο. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα λάθη του παρελθόντος και δε θα ξέρουν από πού να κρυφτούν. Η αλήθεια δε θα αργήσει να φανερωθεί και τότε είναι που όλα θα ανατραπούν. Ο Κώστας εξοργισμένος με τον Μαθιό παίρνει μία απόφαση που θα τα ανατρέψει όλα. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει και η τύχη των Σταματάκηδων κρέμεται από μία κλωστή.

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας παίρνει μία απόφαση που θα τα ανατρέψει όλα

Ο Μαθιός κι ο Αστέρης έδωσαν μία ευκαιρία στον Κώστα, όταν επέστρεψε στο χωριό, και τον προσέλαβαν στο εργοστάσιό τους. Όμως, ο Κώστας δε θα αργήσει να κάνει ακόμη μία αποτρόπαια πράξη που θα του κοστίσει το νέο του ξεκίνημα. Ο Κώστας έρχεται ξανά αντιμέτωπος με την Άσπα, την οποία διεκδικεί εμμονικά. Σε ένα τετ α τετ δε θα διστάσει να απλώσει το χέρι του και να χτυπήσει την πρώην γυναίκα του. Το χωριό δε θα αργήσει να το μάθει και γρήγορα ο Κώστας αυτή τη φορά θα υποστεί τις συνέπειες.

Όταν μαθαίνει ο Μαθιός για την πράξη του Κώστα τον διώχνει από τη δουλειά Ο Σταματάκης δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή τη βίαιη συμπεριφορά. Ο Κώστας ξεπέρασε τα όρια και δε θέλει σε καμία περίπτωση να του δώσει κι άλλο θάρρος. Ο τελευταίος, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα και διψάει για εκδίκηση. Έτσι, εξοργισμένος καρφώνει τους Σταματάκηδες στην αστυνομία και αποκαλύπτει ότι κρύβουν τον Καραπάνο στο βουνό. Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, η αρχή του τέλους ξεκινά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα