Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος ξεψυχάει στα χέρια του Γεράσιμου

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα και ο Μαθιός τον φυγαδεύουν στο σπιτάκι στο βουνό. Εκεί, καταστρώνει τα σχέδιά του, με πρωταρχικό στόχο να αποτελειώσει τον Γεράσιμο! Η Στέλλα, η οποία γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις του Βλάση, κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει.

Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος ξεψυχάει στα χέρια του Γεράσιμου

Ο Καραπάνος γράφει το τέλος του, τρώγοντας την σφαίρα που προόριζε για το ίδιο του το παιδί, στη σειρά Σασμός. Έχοντας δώσει εντολή θανάτου να τελειώσει τον αστυνόμο Γεράσιμο, ο Καραπάνος συνεχίζει την παράνομη δράση του, με την ελπίδα να φύγει το εμπόδιο αυτό από τη μέση.

Μία νύχτα, όλα θα ανατραπούν. Οι αρχές θα μάθουν που βρίσκεται ο Καραπάνος και θα περικυκλώσουν το σπιτάκι. Εκείνος, θα έχει προλάβει να ειδοποιήσει τα “τσιράκια” του. Η άγρια συμπλοκή ξεκινά, με ανταλλαγή σφαιρών.

Μόλις η Στέλλα συνειδητοποιεί τι συμβαίνει, τρέχει να ενημερώσει τον Καραπάνο πως ο Γεράσιμος είναι γιος του! Εκείνος πέφτει από τα σύννεφα. Πώς είναι δυνατόν το ίδιο του το παιδί να του έκανε τέτοιον πόλεμο;

Συντετριμμένος, ζητάει από τα τσιράκια του να αποχωρήσουν, όμως είναι πολύ αργά… Ο Καραπάνος μπαίνει μπροστά και τρώει την σφαίρα που είχε διατάξει να καθαρίσει τον γιο του, στη σειρά Σασμός.

Λίγο πριν ξεψυχήσει, ο Γεράσιμος τον αγκαλιάζει σφιχτά. Ο Βλάσης του εξομολογείται πως ποτέ του δε τον ξέχασε. Η σκηνή αυτή αναμένεται να συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Πατέρας και γιος έρχονται κοντά, λίγο πριν το τέλος. Η ζωή του Γεράσιμου αλλάζει ριζικά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα