Σασμός spoiler: Ο Γεράσιμος φέρεται πολύ ύποπτα και η κόντρα ξεκινάει με την Ντίνα

Σασμός spoiler: Ο Γεράσιμος, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει το έργο του, νομίζοντας πως τα μυστικά του μένουν καλά φυλαγμένα. Στόχος του είναι να φτάσει στα όριά του τον Καραπάνο, χωρίς να αποκαλυφθεί πως είναι γιος του. Η Ντίνα, όμως, σταδιακά θα αρχίσει να παρατηρεί πως ο Γεράσιμος φέρεται πολύ ύποπτα. Είναι ένας άνθρωπος σκοτεινός, αλλοπρόσαλλος, που κινείται με έντονη μυστικοπάθεια.

Σασμός spoiler: Ο Γεράσιμος φέρεται πολύ ύποπτα και η κόντρα ξεκινάει με την Ντίνα

Η σχέση των δύο συνεργατών κρέμεται από μία κλωστή. Η Ντίνα έχει δείξει αρκετές φορές πως υποψιάζεται τον νεαρό συνεργάτη της και πως δε τον εμπιστεύεται 100%. Αντιμέτωποι θα βρεθούν η Ντίνα και ο Γεράσιμος.

Αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, ξεκινάει την παρακολούθηση. Ο Γεράσιμος δεν έχει ιδέα πως άτομο μέσα από τη δουλειά του “σκάβει” τον λάκκο. Η Ντίνα αρχίζει την στενή παρακολούθηση, προκειμένου να ανακαλύψει ποιος είναι στα αλήθεια ο νέος αστυνόμος, τον οποίο συμπαθεί τόσο ο Φραγκιαδάκης!

Όσο εκείνη ξεκινάει τις έρευνες, ο Γεράσιμος επιχειρεί να προσεγγίσει την Στέλλα, προς όφελός του. Γοητεύεται από τον δυναμισμό της και ξεχνάει πως πρέπει οι κινήσεις του να είναι προσεκτικές. Θα δώσει αυτός ο έρωτας το έδαφος που αναζητά η Ντίνα, για να τον ξεσκεπάσει;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα