Σασμός spoiler: Ο εφιάλτης της Καλλιόπης ξεκινά! Ποιά είναι η σχέση της με τον Παύλο Βρουλάκη

Σασμός spoiler: Ένας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει το χωριό. Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του.

Σασμός spoiler: Ο εφιάλτης της Καλλιόπης ξεκινά! Ποιά είναι η σχέση της με τον Παύλο Βρουλάκη

Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να πάρει εκδίκηση. Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα. Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές όλων…

Ο νέος ήρωας, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, ακούει στο όνομα Παύλος Βρουλάκης. Μπορεί ο Άγγελος να δολοφονήθηκε όμως ο νέος Βρουλάκης έρχεται ακόμη πιο έτοιμος να σπείρει τον πανικό στην Άνω Ποριά! Ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που σκότωσε τον άντρα της Καλλιόπης, Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή, δίχως αυτό να το γνωρίζει η ίδια.

Έχει απλά υπόνοιες και το σοκ της μόλις τον δει μπροστά της θα είναι τεράστιο! Το μυστικό που «δένει» τον Αντώνη και τον παππά, είναι αυτό ακριβώς! Οι δυο τους γνωρίζουν πως το φονικό στη φυλακή έκανε ο Παύλος, γεγονός που θα φέρει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου, μια σειρά από μεγάλες ανατροπές!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα