Σασμός spoiler: Ο Αστέρης ζητάει να δει το παιδί του

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ ανακαλύπτει την πλεκτάνη που έστησε ο πρώην της στον σύζυγό της και αμέσως συνειδητοποιεί πως ο Αστέρης θα ξέρει τα πάντα για το παιδί. Ο Αστέρης κατάφερε με το κόλπο που έστησε στον Σταύρο να μάθει τα πάντα σχετικά με την οικογένεια της Αργυρώς, ακόμα και ότι ο μικρός Πετρής, είναι στην πραγματικότητα δικό του παιδί. Κάπως έτσι, η στάση του θα αλλάξει σημαντικά στη δεύτερη σεζόν. Στη δεύτερη σεζόν, θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Αστέρη, ο οποίος δεν υποχωρεί και έχει αφήσει οριστικά πίσω του αυτή την απολογητική στάση. Άλλωστε, τόσο η Μαρίνα όσο και η γιαγιά Ειρήνη τον έχουν συγχωρέσει για τον θάνατο του Πετρή καθώς ήταν ξεκάθαρα ατύχημα, ενώ έχει χαρίσει στην Αργυρώ τη ζωή της.

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης ζητάει να δει το παιδί του

Η σχέση της Αργυρώς και του Σταύρου είχε ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα πριν το χειρουργείο, ενώ όλα αλλάζουν ότι ξεσκεπάζεται η αληθινή ταυτότητα του Αστέρη. Η Αργυρώ και ο Σταύρος χωρίζουν και έτσι ο Σταματάκης βρίσκει και πάλι την ευκαιρία του για να προσεγγίσει την αγαπημένη του. Αυτή τη φορά όμως δε θα το κάνει για να την κερδίσει πίσω, αν και αυτό είναι ο απώτερος σκοπός του, αλλά για να δει τον γιό του. Πλέον γνωρίζει και επίσημα πως είναι αίμα του και έτσι θέλει να έχει επαφές μαζί του, ακόμα κι αν ο μικρός Πετρής δεν μάθει ποτέ ποιος είναι ο αληθινός του πατέρας.

Στο άκουσμα της πρότασης αυτής, η Αργυρώ τρελαίνεται και αρνείται κατηγορηματικά. Δε θέλει ο γιός της να έχει καμία σχέση με τον φονιά του αδερφού της. Εκεί ωστόσο ο Αστέρης θα βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πρόσωπο της Μαρίνας. Η μητέρα της Αργυρώς πιστεύει ότι ο Αστέρης, έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει τον γιό του, ενώ θα του είναι αιώνια υπόχρεη για το καλό που έκανε για την κόρη της. Η στάση της αυτή τη φέρνει σε σύγκρουση με την Αργυρώ, ενώ ο Αστέρης, συνεχίζει να μην υποχωρεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα