Σασμός spoiler: Ο Αστέρης αφήνει άναυδους τους ενόρκους

Σασμός spoiler: Οι Βρουλάκηδες υποφέρουν. Στη μνήμη του κατηγορούμενου έρχονται εικόνες από την φρικτή εκείνη ημέρα που άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή του. Η Στέλλα τον πιέζει να πει την αλήθεια, να παραδεχτεί πως δεν έφταιγε εκείνος για το μοιραίο αυτό φονικό. Η μεγάλη αυτή στιγμή έφτασε. Ο Αστέρης καταφτάνει στη δίκη διαλυμένος. Απέναντί του αντικρίζει την γυναίκα της ζωής του και καταρρέει. Η Αργυρώ δε μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια.

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης αφήνει άναυδους τους ενόρκους

Ο Αστέρης, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει όλη την ευθύνη στη δίκη, αφήνοντας άναυδους τους ενόρκους. Δε θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δε θέλει να δικαιωθεί. Προτιμά να μείνει για πάντα στη δική του φυλακή. Έτσι, την στιγμή που καλείται να κατάθεση, ο Αστέρης δεν κάνει καμία ανατροπή. Παραδέχεται τσακισμένος τη δολοφονία του Πετρή, φωνάζοντας πως τον σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν με όσα ακούνε! Ο Αστέρης επιβαρύνει σημαντικά τη θέση του.

Η Στέλλα παραθέτει στοιχεία που καταδικάζουν τον Πέτρο Βρουλάκη. Οι 7 κάλυκες στο έδαφος, το σπασμένο τζάμι και τα δαχτυλικά αποτυπώματα και των δύο στο όπλο, αποδεικνύουν συμπλοκή! Ο Αστέρης, όμως, δεν παραδέχεται τίποτα. Την μεγάλη ανατροπή θα κάνει η Σεμίνα, η οποία είδε με τα μάτια της το πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα εκείνη την ημέρα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα