Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος έτοιμος να καταγγείλει τον Μαθιό! Θα το κάνει;

Σασμός Spoiler: Αρκετά έχει ανεχτεί από την οικογένεια των Σταματάκηδων. Κάποιος πρέπει να τους τιμωρήσει για την αποτρόπαια συμπεριφορά τους και αναλαμβάνει να πάρει δράση. Ο Μαθιός εξοργισμένος και γεμάτος μίσος για τον ξάδερφό του δε χάνει στιγμή και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Ο Σταματάκης δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι έχει χάσει τη μισή του περιουσία. Πόσο μάλλον από έναν Βρουλάκη. Ο Μαθιός επηρεασμένος εμφανώς από τη μητέρα του κατακλύζεται από οργή.

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος έτοιμος να καταγγείλει τον Μαθιό! Θα το κάνει;

Έτσι, θολωμένος από ζήλια και θυμό, μην μπορώντας να ελέγξει τον εαυτό του επιτίθεται στον Άγγελο. Ο Βρουλάκης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο του τον ξάδερφο. Μην μπορώντας να αντιληφθεί τι συνέβη, αποφασίζει να μην το αφήσει να περάσει έτσι. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί. Αποφασισμένος να τον καταγγείλει στην αστυνομία, κάνει μία επίσκεψη πρώτα στην Καλλιόπη. Θέλει να δει την αντίδραση της καπετάνισσας με τα ίδια του τα μάτια όταν της ανακοινώσει ότι θα καταγγείλει τον γιο της στην αστυνομία. Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να κλείσει τον Μαθιό στη φυλακή.

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να χάσει ξανά έναν από τους γιους της. Δε θα αφήσει ποτέ ξανά να διαλυθεί η οικογένειά της. Αποφασίζει, λοιπόν, να λάβει άμεσα δράση. Την επόμενη μέρα πηγαίνει στο ιατρείο του Άγγελου και του επιτίθεται με νυστέρι. Τον καρφώνει στα πλευρά κι εκείνος αιμορραγεί. Καταφέρνει να το σκάσει, αλλά δε θα ξεφύγει από τη μοίρα του. Πληγωμένο και καταρρακωμένο θα τον βρει ο Κώστας, ο οποίος θα του δώσει την χαριστική βολή. Πώς θα αντιδράσει το χωριό στα μαντάτα ότι ο γιατρός είναι νεκρός; Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα