Σασμός spoiler: Ο Αμερικάνος πέφτει νεκρός! Ποιος ο ένοχος;

Σασμός spoiler: Ο Αμερικάνος ομολόγησε για τον φόνο του Στεφανή, προκειμένου να ζήσει ελεύθερος, μέσα στη φυλακή. Ο Καραπάνος θέλει να τον σκοτώσει με τα ίδια του χέρια και κάνει τα πάντα, για να το καταφέρει. Μπορεί ο Αμερικάνος να ζήτησε προστασία από τις αρχές, ομολογώντας για έναν φόνο που δεν έκανε, ο Καραπάνος όμως, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Οι άκρες του είναι πολλές. Έχει βάλει στόχο να τον διαλύσει και θα το καταφέρει.

Σασμός spoiler: Ο Αμερικάνος πέφτει νεκρός! Ποιος ο ένοχος;

Όπως θα δούμε λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου, ο Καραπάνος θα πετύχει τον σκοπό του, με αποτέλεσμα ο Αμερικάνος να πέφτει νεκρός στο έδαφος, τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά, μετά από αυτή την δολοφονία. Ο Καραπάνος θα δείξει για ακόμη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο, εξοργίζοντας τον γιο του. Με τη δολοφονία αυτή, ο φάκελος του Στεφανή ανοίγει ξανά, καθώς ο Αμερικάνος λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ομολογεί πως είπε ψέματα για τον φόνο!

Όλα ανατρέπονται ξανά, με τον φάκελο του Στεφανή Σταματάκη να ανοίγει για ακόμη μια φορά. Ο Αντώνης είναι έτοιμος να χάσει το μυαλό του, την ίδια στιγμή που ο Μύρωνας επιστρέφει με στοιχεία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα