Σασμός spoiler: Νικηφόρος και Αντώνης στα άκρα! Ποιος ο λόγος;

Σασμός spoiler: Ο φάκελος του Στεφανή έχει ανοίξει και η οικογένεια καλείται ξανά στο τμήμα για κατάθεση. Ο Αμερικάνος ξεψυχά, ομολογώντας πως δε διέπραξε ποτέ αυτό το φρικτό έγκλημα. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Πλέον, η αλήθεια βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί. Ο Φραγκιαδάκης υπόσχεται να ρίξει φως στην συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Μύρωνα να βοηθάει όσο μπορεί, για να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Ο Νικηφόρος και ο Αντώνης έχουν έναν έντονο διάλογο.

Σασμός spoiler: Νικηφόρος και Αντώνης στα άκρα!

Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος κι εξοργίζεται. Χωρίς δεύτερη σκέψη, επισκέπτεται το τμήμα του χωριού, ζητώντας από τον Φραγκιαδάκη να μιλήσουν. Ο Αντώνης τον υποδέχεται, χωρίς να περιμένει πως ο Νικηφόρος θα έχει ένα έντονο ξέσπασμα. Ο γιος του Στεφανή πιέζει τις αρχές να του δώσουν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει!

Ο Νικηφόρος είναι έξαλλος. Ο Αντώνης προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως εκείνος επιμένει στο να συμμετέχει στις έρευνες αυτές. Θέλει να μάθει ποιος σκότωσε τον πατέρα του και είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα