Σασμός Spoiler: Μεγάλη κρίση με Στέλλα και Γεράσιμο!

Σασμός Spoiler: Ο ήρωας βλέπει πως η Στέλλα απομακρύνεται όλο και περισσότερο, από κοντά του. Αισθάνεται πολύ περίεργα μακριά της και αρκετά πιεσμένος από αυτή την τεράστια αμφιβολία, για το εάν θα συνεχιστεί η σχέση τους ή όχι. Στα επόμενα επεισόδια, ο Γεράσιμος και η Στέλλα θα περάσουν μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους. Ο Γεράσιμος, όπως θα δούμε και πολύ σύντομα θα δώσει ένα τελεσίγραφο στην Στέλλα, που αφορά την εξέλιξη της σχέσης τους.

Σασμός Spoiler: Μεγάλη κρίση με Στέλλα και Γεράσιμο!

Μην χάσετε

Δυναστεία – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Η Στέλλα παραμένει απόμακρη. Ο αστυνόμος, τότε, παίρνει την μεγάλη απόφαση! Της λέει ή θα είναι μαζί κι αγαπημένοι, ή θα χωρίσουν οριστικά! Χωρίς δεύτερη σκέψη, της ανακοινώνει πως πρέπει να διαλέξει εάν θέλει να είναι κοντά του ή εάν θέλει να διαλύσουν τη σχέση τους οριστικά.

Όπως είναι φυσικό, η Στέλλα προβληματίζεται. Το δίλλημα που της βάζει ο Γεράσιμος είναι αρκετά μεγάλο. Δεν ξέρει τι να αποφασίσει και αργεί να του απαντήσει. Ο Γεράσιμος μετά από όλη αυτή την αναμονή καταλαβαίνει πως η Στέλλα δεν επιθυμεί να συνεχίσουν οι δυο τους με αποτέλεσμα το ζευγάρι να χωρίζει οριστικά!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα