Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αντώνης κάνουν το επόμενο βήμα

Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης διεκδίκησε μέχρι τέλους τη Μαρίνα, καθώς η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα. Ο αστυνόμος στάθηκε βράχος δίπλα στη γυναίκα της ζωής του προσφέροντάς της αυτό το στήριγμα που τόσο πολύ είχε ανάγκη. Επιτέλους μετά από μία δύσκολη περίοδο στην αγαπημένη μας σειρά, έρχονται και χαρμόσυνα γεγονότα που θα μας συγκινήσουν. Η Μαρίνα κι ο Αντώνης αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα, κι έτσι δεν χάνουν λεπτό για τις προετοιμασίες.

Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αντώνης κάνουν το επόμενο βήμα

Μπορεί η Μαρίνα να μετακόμισε στα Γιάννενα για ένα χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την αγάπη τους. Ίσα ίσα ο έρωτάς τους μεγάλωσε και πλέον θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Αρκετά βάσανα έχουν βιώσει και αρκετές λύπες έχουν ζήσει. Ήρθε η στιγμή που και η Μαρίνα πρέπει να νιώσει λίγη χαρά και ευτυχία. Εδώ έρχεται ο Αντώνης, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που γεμίζει το κενό της απώλειας στην καρδιά της Μαρίνας.

Το ζευγάρι προετοιμάζεται για τους αρραβώνες με όλο το σπίτι να γεμίζει καλούδια και χαμόγελα. Η Αργυρώ, ο Σταύρος, ο μικρός Πετρής, η γιαγιά Ειρήνη κι ο Άγγελος είναι όλοι εκεί για να συγχαρούν το ζευγάρι. Φυσικά, στην απόφαση της Μαρίνας να κάνει το επόμενο βήμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι η φίλη της η Κατερίνα, η οποία τη συμβούλεψε να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να προχωρήσει. Άλλωστε, της αξίζει να χαμογελάσει ξανά και να είναι ευτυχισμένη. Η Μαρίνα κι ο Αντώνης φορούν τα καλά τους κι είναι έτοιμοι να δώσουν το λόγο. Ο γάμος θα έρθει λίγο πριν το τέλος αφήνοντας μία γλυκιά και τρυφερή αίσθηση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα