Σασμός spoiler: Η συγκλονιστική σκηνή με Γεράσιμο και Καραπάνο που θα καθηλώσει

Σασμός spoiler: Ο Καραπάνος θα αποδράσει από τη φυλακή. Την ίδια ώρα ο Αντώνης προειδοποιεί τον Γεράσιμο να προσέχει γιατί κινδυνεύει. Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην αγαπημένη σειρά. Πλησιάζοντας στο τέλος του πρώτου κύκλου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια συγκλονιστική σκηνή που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ανάμεσα στον Καραπάνο και τον Γεράσιμο.

Σασμός spoiler: Η συγκλονιστική σκηνή με Γεράσιμο και Καραπάνο που θα καθηλώσει

Ο Καραπάνος αναζητεί μια κρυψώνα που δύσκολα θα μπορέσουν να τον βρουν. Θεωρεί ότι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να τον βοηθήσει είναι η Στέλλα. Τη βρίσκει και ζητεί επιτακτικά τη βοήθεια της. Της θυμίζει πως χάρις εκείνον βρέθηκε η Σεμίνα και αθωώθηκε ο Αστέρης. «Ήρθε η ώρα να ξεπληρώσεις αυτό που έκανα για τον Αστέρη», της λέει ο Καραπάνος μην αφήνοντας της το παραμικρό περιθώριο. Η Στέλλα από την πλευρά της ζητά την βοήθεια του Μαθιού ο οποίος αναγκάζεται να δεχτεί και σκέφτεται να κρύψει τον Καραπάνο σε ένα στεγασμένο χώρο κάπου μέσα στο βουνό που δεν γνωρίζει κανείς. Όπως και γίνεται. Από εκεί και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Καραπάνου και του Γεράσιμου.

Ο Καραπάνος δίνει εντολή στους ανθρώπους του να βγάλουν από την μέση τον Γεράσιμο. Λίγη ώρα πριν συμβεί το μοιραίο ο Καραπάνος μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος είναι γιος του και σπεύδει όσο πιο γρήγορα μπορεί στο σημείο προκειμένου να προλάβει το κακό. Στην προσπάθεια του να αποτρέψει το θάνατο του γιου του -όπως θα δούμε- θα σκοτωθεί και ο ίδιος. Οι δύο άνδρες λίγο πριν ξεψυχήσουν – μαθαίνουμε – ότι θα έχουν μια ιδιαίτερα συγκινητική σκηνή κατά τη διάρκεια της οποίας ο Καραπάνος με δάκρυα στα μάτια ζητεί από το γιό του να τον συγχωρέσει. Συγνώμη όμως ζητά και ο Γεράσιμος από το πατέρα του. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα