Σασμός spoiler: Η Σεμίνα πιέζετε άσχημα! Θα κάνει το λάθος;

Σασμός spoiler: Η κοπέλα έκανε κατάθεση ψυχής και κατέρρευσε ομολογώντας όλα όσα είδε τη μέρα του φονικού. Η αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε τι είδε, αλλά το μαρτύριο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται. Η Σεμίνα έχει ανέβει στο βήμα να καταθέσει, αλλά ο δικηγόρος της Μαρίνας τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Σασμός spoiler: Η Σεμίνα πιέζετε άσχημα! Θα κάνει το λάθος;

Ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων πιέζει τη Σεμίνα να αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει τώρα. Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα; Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός αυτής της μαρτυρίας; Τι πηγάζει από πίσω; Η Σεμίνα ομολογεί ότι το είχε σκάσει από την Κρήτη γιατί την κυνηγούσαν κάποιοι επικίνδυνοι άνθρωποι που εμπλέκονταν σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Ο δικηγόρος, όμως, δεν πείθεται από αυτήν την απάντηση και θέλει να μάθει τι την έκανε να επιστρέψει και να πει την αλήθεια.

Η Σεμίνα τονίζει ότι ένιωσε την ανάγκη να το βγάλει από μέσα της. Ωστόσο, ο δικηγόρος των Βρουλάκηδων είναι αδίστακτος και δεν σκοπεύει να την αφήσει έτσι. «Μόνο αυτός ήταν ο λόγος που εμφανιστήκατε τώρα να καταθέσετε; Δεν έχετε κάποιο άλλο κίνητρο για να έρθετε εδώ; Δεν πήρατε κάποιο αντάλλαγμα για αυτή την ξαφνική σας επιθυμία. Δεν σας έταξαν κάτι;», σχολιάζει ο δικηγόρος κι η Σεμίνα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μην μπορώντας να μιλήσει! Τι θα κάνει η κοπέλα; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα