Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα καταθέτει στο δικαστήριο – Η Αργυρώ καταρρέει στο άκουσμα όσων λέει!

Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα ομολογεί όλα όσα είδε με τα μάτια της εκείνη την ημέρα. Η Στέλλα, μαζί με τον Καραπάνο, κατάφεραν να εντοπίσουν τη νεαρή ηρωίδα και να την οδηγήσουν στα δικαστήρια.

Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα καταθέτει στο δικαστήριο – Η Αργυρώ καταρρέει στο άκουσμα όσων λέει!

Η δίκη του Αστέρη ξεκινά, με την Σεμίνα να εμφανίζεται από το πουθενά, σκορπίζοντας την φρίκη στους Βρουλάκηδες. Ενώ όλα δείχνουν πως ο Αστέρης είναι χαμένος, ξαφνικά τα γεγονότα αλλάζουν τροπή.

Με πόνο και μάτια βουρκωμένα, η Σεμίνα ένα χρόνο αργότερα, ρίχνει φως στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Κρήτη. Ομολογεί πως ο Πέτρος Βρουλάκης επιτέθηκε πρώτος στον Αστέρη και πως εκείνος όπλισε τον εαυτό του καταλάθος, πάνω στον καυγά τους.

Η Αργυρώ, ακούγοντας σοκαρισμένη όσα λέει η Σεμίνα στη σειρά Σασμός, της επιτίθεται με μανία. Κανείς δεν περίμενε πως η Αργυρώ θα έχανε τον έλεγχο και θα ορμούσε στην μάρτυρα – κλειδί για τη δίκη του Αστέρη.

Ο Σταύρος και η Μαρίνα προσπαθούν να την συγκρατήσουν. Η Σεμίνα, φυσικά, δεν αντιδρά. Στο δικαστήριο επικρατεί πανικός, με την Αργυρώ να βρίζει, να φωνάζει, να κλαίει. Ο αδελφός της δεν κατάφερε να δικαιωθεί, όπως θα ήθελαν. Οι ένορκοι πήραν την απόφασή τους και ο Αστέρης είναι πια ελεύθερος.

Οι Σταματάκηδες παίρνουν μία μεγάλη ανάσα. Η Μαρίνα και η Αργυρώ δε μπορούν να πιστέψουν όσα ακούν, ειδικά από την Σεμίνα, την γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ ο Πετρής τους!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα