Σασμός Spoiler: Η ώρα της συνάντηση για Αργυρώ και Αστέρη έφτασε!

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ έχει εγκατασταθεί στα Γιάννενα, προσπαθώντας να πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή της. Ο Αστέρης όμως δεν μπορεί να κάνει το ίδιο. Μια αμήχανη και έντονα φορτισμένη σκηνή αναμένεται να ζήσουν οι τηλεθεατές της δημοφιλής σειράς. Ο Αστέρης ακολουθεί την Αργυρώ στα Γιάννενα και τώρα ήρθε η ώρα να την συναντήσει.

Σασμός Spoiler: Η ώρα της συνάντηση για Αργυρώ και Αστέρη έφτασε!

Μην χάσετε

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94,…

Παρακολουθώντας την Αργυρώ, πέφτει πάνω της, με την τελευταία να νιώθει εμφανώς αμήχανα. Η ίδια προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της με τον άντρα και το παιδί της, όμως η σκέψη του Αστέρη και των όσων προηγήθηκαν δεν την αφήνει.

Ο Αστέρης έψαχνε εδώ και καιρό ευκαιρία να μιλήσει στην Αργυρώ όμως αυτή δεν θέλει να ακούσει τίποτα πλέον. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ηλεκτρισμένη καθώς και οι δύο προσπαθούν να κρύψουν τα συναισθήματα τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα