Σασμός σποιλερ: Η κίνηση που δελεάζει την Άσπα

Σασμός σποιλερ: Η Άσπα διχάζεται σχετικά με το εάν θέλει να επιστρέψει, καθώς η μεγάλη της αγάπη ήταν και θα είναι η Κρήτη. Ο μόνος φόβος που την κρατάει μακριά, είναι η ενδεχόμενη αποφυλάκιση του Κώστα. Ο Άγγελος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Άσπα κοντά του, ακόμη και να φτιάξει ο ίδιος την καντίνα της! Πράγματι, η Μαρίνα και η Αργυρώ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα Γιάννενα, συνεχίζοντας τη ζωή τους από εκεί που την άφησαν.

Σασμός σποιλερ: Η κίνηση που δελεάζει την Άσπα

Η Μαρίνα και η Αργυρώ την συμβουλεύουν να ακολουθήσει την καρδιά της. Μάλιστα, η Αργυρώ της υπόσχεται πως θα είναι καλά και χωρίς εκείνη. Έτσι, η Άσπα ετοιμάζεται να εγκατασταθεί ξανά στο σπίτι της, κοντά στον Άγγελο.

Ο Άγγελος, για να την βοηθήσει να βρει ξανά τα πατήματά της, της επισκευάζει την καντίνα! Έτσι, η Άσπα θα μπορεί να ξανά πιάσει δουλειά, χωρίς να ανησυχεί για το οικονομικό κομμάτι. Σύντομα, οι δυο τους θα συγκατοικήσουν. Ο έρωτάς τους θα ανθίσει και θα παραδοθούν στο πάθος τους. Μόνο που ο Κώστας δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Η αποφυλάκισή του θα φέρει νέες εντάσεις στο ζευγάρι.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα