Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη βάφει τα χέρια της με αίμα

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός την σφίγγει στην αγκαλιά του. Λίγο πριν το μυστήριο, όμως, ένα τραγικό συμβάν ανατρέπει τα πάντα. Η όμορφη αυτή ημέρα βάφεται με αίμα και μένει αξέχαστη σε όλο το χωριό.

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη βάφει τα χέρια της με αίμα

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει. Ο Μαθιός και η Βασιλική ετοιμάζονται για το γάμο τους, δείχνοντας πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, στη σειρά Σασμός. Ο Νικηφόρος στέκεται στο πλευρό της μητέρας του, αφήνοντας πίσω όλα όσα τον βάραιναν τόσο καιρό.

Όλοι είναι συντετριμμένοι… Ένας φόνος αλλάζει τα δεδομένα. Λίγες ώρες πριν τον γάμο, η Καπετάνισσα βάφει τα χέρια της με αίμα, βυθίζοντας την Κρήτη στον πόνο και στην οδύνη.

Ένα νέο παιχνίδι εκδίκησης ξεκινά. Όλοι ψάχνουν τον πραγματικό ένοχο, χωρίς να γνωρίζουν πως η Καλλιόπη κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Το τέλος της πλησιάζει…

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του. Ο φόνος αυτός θα αποτελέσει την βάση των όσων θα ακολουθήσουν στη δεύτερη σεζόν. Η Βασιλική και ο Μαθιός δεν προλαβαίνουν να χαρούν τον γάμο τους, στη σειρά Σασμός.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα