Σασμός Spoiler: Η Άσπα αλλάζει ριζικά στη δεύτερη σεζόν! Τι θα γίνει;

Σασμός Spoiler: Ο θάνατος του Άγγελου θα της αφήσει τεράστιο τραύμα και δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η ίδια είχε βασιστεί πάνω του, είχε στηρίξει την τελευταία της ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Μόλις τον βλέπει νεκρό, μέσα σε μία τεράστια λίμνη αίματος, καταρρέει. Ο τελευταίος Βρουλάκης ξεψύχησε και ο πόνος όλων είναι αβάσταχτος. Οι αρχές συλλαμβάνουν τον Μαθιό, ο οποίος ουρλιάζει ότι είναι αθώος. Η Άσπα αλλάζει ριζικά στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Σασμός Spoiler: Η Άσπα αλλάζει ριζικά στη δεύτερη σεζόν! Τι θα γίνει;

Πράγματι, την χαριστική βολή την έδωσε ο Κώστας. Μεθυσμένος και σε άθλια κατάσταση, σκότωσε τον Άγγελο Βρουλάκη, θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα. Αμέσως μετά, κρύφτηκε στο βουνό, αφήνοντας τους Σταματάκηδες να πληρώνουν το λάθος του. Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε, για την ανατροπή που θα φέρει η Άσπα τη δεύτερη σεζόν στη σειρά Σασμός. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Η αστυνομία θα συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον Κώστα, όπως είχε συμβεί και στη δολοφονία του Στεφανή. Και η Άσπα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, μας περιμένουν συνταρακτικές εξελίξεις».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα