Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ προσπαθεί να πνίξει τον πόνο της – Ο Άγγελος στέκεται στο πλευρό της

Σασμός Spoiler: Δεν σταματούν τα βάσανα για τη Βρουλάκη και μία νέα περιπέτεια έρχεται να προστεθεί στα τραυματικά βιώματά της. Η Αργυρώ πάσχει από νεφροπάθεια, αλλά δεν το έχει αποκαλύψει στα συγγενικά της πρόσωπα.

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ προσπαθεί να πνίξει τον πόνο της – Ο Άγγελος στέκεται στο πλευρό της

Η Αργυρώ είναι άρρωστη αλλά προσπαθεί να το κρύψει, στο «Σασμό». Τα κοντινά της πρόσωπα, όμως, δε θα αργήσουν να το αντιληφθούν, αφού η κοπέλα μέρα με τη μέρα χειροτερεύει.

Δε θέλει σε καμία περίπτωση να τους στεναχωρήσει και να τους ανησυχήσει. Αρκετές σκοτούρες έχουν στο κεφάλι τους και αυτό που της έλειπε είναι να τους βαρύνει κι άλλο.

Η Αργυρώ προσπαθεί να πνίξει τον πόνο της, αλλά η αρρώστια δε θα αργήσει να την χτυπήσει, στο «Σασμό». Μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Ζαλίζεται, χάνει τις δυνάμεις της και γρήγορα την αντοχή της.

Η γιαγιά Ειρήνη είναι χαρούμενη που επιτέλους έχει την οικογένειά της στο σπίτι, ενώ ο μικρός Πέτρος έχει φέρει καινούργια χαρά στο σπιτικό τους. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα προετοιμάζεται για τον αρραβώνα της με τον Αντώνη.

Η αδυναμία της θα γίνει εμφανής από τους γύρω της. Πρώτος απ’ όλους θα το αναγνωρίσει ο Άγγελος. Όταν μάθει ότι η αδερφή του πάσχει από νεφροπάθεια θα σταθεί δίπλα της.

Η Αργυρώ, όμως, του ζητάει να μην το αποκαλύψει αφού δεν είναι έτοιμη ακόμα να το πει. Τα μαντάτα, όμως, δε θα αργήσουν μαθευτούν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα