Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ γυρίζει στην Κρήτη – Τα πρώτα προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους!

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ, ο Σταύρος, το μωρό και η Μαρίνα έχουν επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη. Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης, τις ανάγκασε να επιστρέψουν στο πατρικό τους σπίτι, όσο κι αν αυτό ξύνει πληγές του παρελθόντος.

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ γυρίζει στην Κρήτη – Τα πρώτα προβλήματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους!

Μία ανατριχιαστική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Η Βασιλική και η Αργυρώ συναντιούνται ξανά, μετά από καιρό, στη σειρά Σασμός. Η Βασιλική, γνωρίζοντας πόσο έχει πονέσει αυτό το κορίτσι, κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει.

Πολύ σύντομα, η Αργυρώ θα βρει τα πατήματά της στο νησί. Οι βόλτες της θα ξεκινήσουν, μαζί με τον σύζυγο και το μωρό της. Οι μέρες θα κυλούν ξέγνοιαστα, με το “αγκάθι” του Αστέρη να της τρυπά τα σωθικά.

Τα πρώτα προβλήματα υγείας πολύ σύντομα θα επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή της Αργυρώς. Η Αργυρώ θα χάσει τις αισθήσεις της. Στο σημείο αυτό, θα βρεθούν η Βασιλική και ο Άγγελος, οι οποίοι θα την πάρουν αγκαλιά, σοκαρισμένοι.

Εκείνοι, θα την συμβουλεύσουν να παραμείνει δυνατή και να παλέψει, για να κρατηθεί στη ζωή… Ο εφιάλτης για τη νεαρή πρωταγωνίστρια ξεκινά, την ίδια στιγμή που η Βασιλική βρίσκεται σε δίλημμα: Να μιλήσει στον Αστέρη ή όχι;

Η Βασιλική θα τρομοκρατηθεί. Μαζί με τον Άγγελο, θα την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όταν οι γιατροί της ανακοινώσουν πως πάσχει από νεφροπάθεια, όλα θα αλλάξουν… Η Αργυρώ θα μιλήσει πρώτα στην Βασιλική και τον Άγγελο, ζητώντας τους να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το μυστικό αυτό, στη σειρά Σασμός.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα