Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ απομακρύνεται από τον Σταύρο – Η Μαρίνα της ζητάει τον λόγο!

Σασμός Spoiler: Τα πρώτα προβλήματα στην υγεία της εμφανίζονται και η ίδια αισθάνεται ένα τεράστιο κενό. Δε θέλει να μιλήσει σε κανέναν για αυτό που βιώνει. Κρατάει την ασθένεια αυτή κρυφή, ελπίζοντας μέσα της σε ένα θαύμα.

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ απομακρύνεται από τον Σταύρο – Η Μαρίνα της ζητάει τον λόγο!

Έναν έντονο διάλογο θα έχουν ο Σταύρος και η Μαρίνα, στη σειρά Σασμός. Η διαμονή στην Κρήτη, φέρνει τα πρώτα μαύρα σύννεφα στο ζευγάρι. Η Αργυρώ αρχίζει να απομακρύνεται σταδιακά από τον σύζυγό της. Οι τυχαίες συναντήσεις της με τον Αστέρη, δε την αφήνουν σε ησυχία.

Ο Σταύρος παρατηρεί πως η Αργυρώ δεν του συμπεριφέρεται το ίδιο. Είναι ψυχρή, απόμακρη, απότομη… Μη μπορώντας να το διαχειριστεί, πλησιάζει την πεθερά του, ζητώντας μία γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος συζητά με την Μαρίνα την απομάκρυνση της Αργυρώς, δείχνοντας αρκετά προβληματισμένος, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα τρομάζει από όσα ακούει. Σκέφτεται πως η κόρη της είναι ψυχρή, επειδή την έχει επηρεάσει η παρουσία του Αστέρη.

Εξοργισμένη από αυτή την κατάσταση, πλησιάζει την Αργυρώ ζητώντας της τον λόγο. Την ρωτάει ευθέως γιατί συμπεριφέρεται τόσο άσχημα στον Σταύρο. Η ίδια, φυσικά, δε μπορεί να της αποκαλύψει την αλήθεια..

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα