Σασμός Spoiler: H Αργυρώ μιλάει ανοιχτά στον Σταύρο

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του παιδιού της και τη μεταμόσχευση που απαιτείτο απευθύνθηκε στον Αστέρη ως μόνο συμβατό δότη, λέγοντας του όλη την αλήθεια. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με την Αργυρώ αυτή τη φορά να ανοίγει τη καρδιά της στο Σταύρο που της έχει σταθεί όσο κανείς άλλος. Από εκείνη τη στιγμή και μετά Αργυρώ και Αστέρης νιώθουν και πάλι κάτι δυνατό να τους ενώνει.

Σασμός Spoiler: H Αργυρώ μιλάει ανοιχτά στον Σταύρο

Ωστόσο η Αργυρώ αισθάνεται μια αμηχανία καθώς βρίσκεται λίγο ξεκρέμαστη απέναντι στον άνθρωπο που της στάθηκε όσο κανείς άλλος στα προβλήματα που πέρασε. Και αυτός είναι ο Σταύρος ο οποίος αγάπησε την Αργυρώ αλλά και το παιδί της.

Η Αργυρώ αποφασίζει να του μιλήσει, να του εκθέσει τη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και να ζητήσει την κατανόηση του μιας και δεν μπορούν να συνεχίσουν να’ ναι μαζί. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια θα είναι η στάση του Σταύρου απέναντι στα όσα θα του πει η Αργυρώ καθώς η τελευταία έχει πάρει την απόφαση της να επιστρέψει στην Κρήτη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα