Σασμός spoiler: Είναι άραγε πατέρας του Νικηφόρου ο Μαθιός;

Σασμός spoiler: Τα κουτσομπολιά στο χωριό για τον Μαθιό και τη Βασιλική δίνουν και παίρνουν, μέχρι που στ’ αυτιά του Νικηφόρου έρχονται οι ψίθυροι ότι μάλλον είναι παιδί του Μαθιού, καθώς η σχέση με τη μάνα του ήταν από παλιά, πριν ακόμα γεννηθεί.

Σασμός spoiler: Είναι άραγε πατέρας του Νικηφόρου ο Μαθιός;

Ο Νικηφόρος τρελαίνεται και τα βάζει με όλους και με όλα, ενώ η Βασιλική δίνει τη λύση, να κάνουν τεστ DΝΑ τόσο ο γιος της όσο και ο Μαθιός.

Το τεστ γίνεται, αλλά ο Νικηφόρος πλέον έχει πάρει τις αποστάσεις του. Έχει κουραστεί να δέχεται χτυπήματα και μαθαίνει πράγματα για τη ζωή του που αγνοούσε.

Δεν τον ενδιαφέρει πλέον ποιος είναι ο πατέρας του. Αισθάνεται πληγωμένος και προδομένος, τόσο από τη μάνα του όσο και από τον Μαθιό, που όπως έλεγε τον είχε καλύτερα και από πατέρα.

Αυτή τη φορά ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τον γάμο του Μαθιού με τη μητέρα του, Βασιλική. Οι εκπλήξεις στα προσεχή επεισόδια είναι μεγάλες αφού για πρώτη φορά θα δούμε τον Νικηφόρο να ξεσπά τόσο απέναντι στη μάνα του όσο και στο Μαθιό, που μέχρι χθες είχε σαν πρότυπο. Η κίνησή του όμως να ζητήσει σε γάμο τη Βασιλική μπροστά σε όλο το χωριό, τον εξόργισε. Δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο και η αντιμετώπιση του θα είναι σκληρή. Το άλλοτε τρυφερό παιδί αλλάζει, σκληραίνει και δεν αφήνει τίποτα στη μοίρα.

Αυτό θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς βλέποντας η Βασιλική τη στάση που κρατάει ο γιος της, αρνείται να κάνει γάμο με τον ξάδερφο του νεκρού συζύγου της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα