Σασμός Spoiler: Αστέρης και Σταύρος συναντιούνται για πρώτη φορά!

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης, θα έχει ήδη ανακαλύψει τη νέα οικογένεια της Αργυρώς. Το ταξίδι του στα Γιάννενα θα είναι αρκετό για να τον κάνει να επιστρέψει στο νησί, διαλυμένος. Η γυναίκα της ζωής του παντρεύτηκε κι έκανε παιδί με άλλον…

Σασμός Spoiler: Αστέρης και Σταύρος συναντιούνται για πρώτη φορά!

Η μεγάλη στιγμή δεν αργεί να έρθει. Ο Αστέρης και ο Σταύρος αναμένεται να συναντηθούν από κοντά, ανταλλάζοντας άγριες ματιές, στη σειρά Σασμός. Οι δύο άντρες που αγάπησαν παράφορα την Αργυρώ, θα σταθούν απέναντι για πρώτη φορά.

Η εικόνα να τους βλέπει μαζί από μακριά, θα τον τσακίσει. Η Μαρίνα, φρουρός απέναντι στην κόρη της, θα σταθεί απέναντί του, απαγορεύοντάς του να την ενοχλήσει ξανά. Σύντομα, ο Αστέρης και ο Σταύρος θα συναντηθούν, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη, στη σειρά Σασμός.

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για τον χαρακτήρα του Σταύρου, αλλά και για τις ανατροπές που ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Σχετικά με την κορυφαία αυτή συνάντηση, ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Χωρίς να έχω διαβάσει σχετικό σενάριο, πιστεύω θα έχει και μάλιστα με πολύ αναπάντεχο τρόπο. Δε θα μου φαινόταν περίεργο να συναντηθούν και να έχουν μια επαφή περίεργη…”.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα