Σασμός spoiler: Ανατροπή σε όσα γνωρίζουμε για τη Βασιλική

Σασμός spoiler: Η Βασιλική βρίσκει ξανά δουλειά και ο Μαθιός θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Έτσι, το χωριό παίρνει φωτιά, καθώς τα νέα για το ζευγάρι περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο. Η Βασιλική βέβαια δεν είναι έτοιμη για όλο αυτό που συμβαίνει και δεν ανέχεται όλα τα σχόλια που ακούγονται. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για όλους τους χαρακτήρες, και αυτό ισχύει βέβαια και για την Βασιλική που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με το μέλλον της στο δεύτερο κύκλο να διαφοροποιείται από αυτά πού ήδη γνωρίζουμε.

Σασμός spoiler: Ανατροπή σε όσα γνωρίζουμε για τη Βασιλική

Εντωμεταξύ, τα δεδομένα που ήθελαν την Βασιλική να πεθαίνει, ανατρέπονται σύμφωνα με όσα είπε ο Γιαννης Νταλιάνης, σύζυγος του Μαριλίτας Λαμπροπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς επιβεβαίωσε ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός θα περιλαμβάνει και τη Βασιλική.

«Η σύζυγός μου έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στον Σασμό. Είναι πολύ σημαντική ερμηνεία της εκεί, το έχει ψάξει βαθιά, είναι πολύ ώριμη και τη θαυμάζω. Δε μου αρέσει να παινεύω εγώ τη σύζυγό μου, αλλά πέρα από τη σχέση που έχουμε, έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Ναι, από ό,τι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου στον Σασμό. Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά από το βιβλίο, κρατάει το πνεύμα του, αλλά αλλάζουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία της Βασιλικής στον δεύτερο κύκλο» είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα