Σασμός Spoiler: Αυτούς τους ηθοποιούς δε θα τους δούμε σε όλη τη δεύτερη σεζόν

Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος Βρουλάκης έσβησε στο φινάλε της σειράς, με τον Θανάση Πατριαρχέα να εμφανίζεται μόνο σε λίγα flashbacks τη νέα σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα, τον δολοφόνο του Άγγελου, ο οποίος μόλις συλληφθεί θα κλειστεί στη φυλακή ισόβια. Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων ολοκληρώθηκε, με τη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός να ξεκινάει με ηχηρές απώλειες. Ήδη από τα τελευταία επεισόδια, αποχαιρετήσαμε αγαπημένους μας χαρακτήρες, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Σασμός Spoiler: Αυτούς τους ηθοποιούς δε θα τους δούμε σε όλη τη δεύτερη σεζόν

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως ο Σταύρος και η Αργυρώ δε θα μείνουν μαζί ως το τέλος. Μόλις εκείνος διαπιστώσει πως η σύζυγός του δεν είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει στα Γιάννενα. Έτσι, ο Σταύρος, ο Βαγγέλης και η Δέσποινα αποχαιρετούν τη σειρά, στις αρχές της δεύτερης σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον τηλεοπτικό πατέρα του Σταύρου και του Βαγγέλη, τον Αλέξανδρο Μούκανο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, νεκρές στο έδαφος πέφτουν και η Βασιλική με την Καλλιόπη. Μπορεί να συνεχίσουν κανονικά τη νέα χρονιά, όμως προς το τέλος θα μας αποχαιρετήσουν. Η Βασιλική θα βρει φρικτό θάνατο, όπως και η Καλλιόπη , η οποία αναφέρεται πως θα αυτοκτονήσει. Με τον ίδιο άδοξο τρόπο αναμένεται να φύγει και ο Μαθιός, αλλά αυτό είναι κάτι που ίσως δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Σύμφωνα με το βιβλίο, τον σκοτώνει ο Νικηφόρος, μόλις μαθαίνει την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του. Όπως όλα δείχνουν, στα μισά του δεύτερου κύκλου θα μας αποχαιρετήσουν και ο Μανόλης με την Κλαίρη, οι οποίοι θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο εξωτερικό. Από τους Βρουλάκηδες, θα φύγει από τη ζωή η γιαγιά Ειρήνη, η οποία δε θα αντέξει τον θάνατο του εγγονού της,  Άγγελου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα