Σασμός Spoiler: Αυτός κατηγορείτε για τον φόνο του Άγγελου

Σασμός Spoiler: Όσο κι αν η Άσπα τον κρατά σε απόσταση, εκείνος δεν καταλαβαίνει. Είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να είναι ξανά μαζί της, με κάθε τρόπο. Πλέον κυριαρχεί ο εγωισμός και όχι το αγνό συναίσθημα. Δε θέλει να την έχει άλλος στην αγκαλιά του.

Σασμός Spoiler: Αυτός κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Ο Αστέρης θα βρεθεί σε παρά πολύ δύσκολη θέση στη σειρά Σασμός, καθώς ένας νέος φόνος έρχεται για να ταράξει τα δεδομένα στην Κρήτη. Ο Άγγελος δολοφονείται εν ψυχρώ από τον Κώστα, ο οποίος δείχνει για άλλη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο.

Πάνω σε έναν καυγά, ο Κώστας οπλίζει και σκοτώνει τον σύντροφο της αγαπημένης του. Ο φόνος του Άγγελου θα φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον Αστέρη, καθώς τα βλέμματα θα στραφούν πάνω του, στη σειρά Σασμός.

Ο Αστέρης θα κατηγορηθεί για αυτή τη δολοφονία, εξαιτίας των εντάσεων που είχε με τον ξάδελφό του, πριν αυτός πεθάνει. Η αγορά του χωραφιού και οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες, θα κάνουν το χωριό να κοιτάξει με καχυποψία τον Αστέρη.

Θα καταφέρει ο Αστέρης να γλιτώσει τη σύλληψη; Ποια στοιχεία θα οδηγήσουν τον πραγματικό ένοχο για τον φόνο, στο κελί;

Ο Αστέρης θα καταρρεύσει από τις τύψεις που δεν πρόλαβε να σταματήσει το μεγάλο αυτό φονικό. Ένας ακόμη Βρουλάκης κείτεται στο χώμα και η δυστυχία όλων είναι τεράστια. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα