Σασμός Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος για Βασιλική και Μαθιό

Σασμός Spoiler: Όπως όλα δείχνουν, ο Μαθιός κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη. Ο νεαρός γιατρός εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος και ο μόνος με τον οποίο είχε ανοίξει παρτίδες πριν πεθάνει, ήταν ο Μαθιός.

Σασμός Spoiler: Αυτό θα είναι το τέλος για Βασιλική και Μαθιό

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και όλα αλλάζουν. Η Βασιλική καταρρέει στο τέλος της σειράς Σασμός, με τον παραμυθένιο της γάμο να καταστρέφεται, μέσα σε μια στιγμή. Κανείς δεν είναι πια σε θέση να καταλάβει τι συμβαίνει. Είναι ή δεν είναι τελικά αθώοι οι Σταματάκηδες;

Η αστυνομία περνάει χειροπέδες από τον Σταματάκη, με την Βασιλική να ουρλιάζει. Την ίδια αντίδραση θα έχει και η Καλλιόπη, η οποία θα θολώσει. Μόλις μάθει πως το παιδί της καταδικάζεται, το άγριο βλέμμα της θα στραφεί στην Βασιλική.

Πράγματι, μπορεί ο ρόλος της Βασιλικής να κράτησε περισσότερο για χάρη της σειράς Σασμός, όμως στο βιβλίο η αγαπημένη αυτή ηρωίδα έχει άσχημο τέλος. Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει με μία αντίστροφη μέτρηση για εκείνη.

Η Καλλιόπη, πεπεισμένη πως όλα τα δεινά της οικογένειάς της οφείλονται στην Βασιλική, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της, με τον τρόπο που η ίδια ξέρει. Μετά από την σύλληψη του Μαθιού, όλα αλλάζουν στην ιστορία μας. Το ζευγάρι περνά από 40 κύματα, μυστικά έρχονται στο φως και αθώοι άνθρωποι κείτονται στο χώμα..

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα