Σασμός Spoil: Ποια είναι πλέον τα αισθήματα της Αργυρώ για τον Αστέρη;

Σασμός Spoil: Τρέμουν στην ιδέα ότι θα βρεθούν ξανά στο ίδιο μέρος. Ο Αστέρης είναι μετανιωμένος. Σιχαίνεται τον εαυτό του για αυτό που έκανε, ενώ η Αργυρώ δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Η οργή βράζει μέσα της. Το μίσος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Η δίκη για τη δολοφονία του Πετρή πλησιάζει και τόσο ο Αστέρης όσο και η Αργυρώ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Σασμός Spoil: Ποια είναι πλέον τα αισθήματα της Αργυρώ για τον Αστέρη;

Επιστρέφει στο χωριό και τις έρχονται αναμνήσεις από τον Πετρή και τη γιαγιά Ειρήνη. Η Μαρίνα και η Αργυρώ περιτριγυρίζονται από φαντάσματα. Κάθε μέρος του χωριού τους θυμίζει αυτή τη μεγάλη τραγωδία. Κάθε λεπτό που πλησιάζει η δίκη, η Αργυρώ τρέμει. Προσπαθεί να φανεί δυνατή για τη μητέρα της κι ετοιμάζει πολύ προσεκτικά την κατάθεσή της. Θέλει ο φονιάς του αδερφού της να πληρώσει, να σαπίσει στη φυλακή.

Από την άλλη, ο Αστέρης δεν αντέχει αυτήν την πίεση. Φοβάται πως η φυλακή θα γίνει το νέο του σπίτι. Πώς θα αντέξει εκεί μέσα κλεισμένος; Η νύχτα πριν τη δίκη είναι εφιαλτική τόσο για την Αργυρώ όσο και για τον Αστέρη. Ο Σταματάκης δεν μπορεί να κλείσει μάτι, δεν μπορεί να κοιμηθεί. Οι σκηνές από τη δολοφονία έρχονται στο μυαλό του κι οι Βρουλάκηδες κυριαρχούν τις σκέψεις τους. Η Αργυρώ, την ίδια στιγμή, βασανίζεται. Σκέφτεται ότι θα δει ξανά τον παλιό της έρωτα. Πλέον, όμως, αυτός ο έρωτας ανήκει στο παρελθόν, αφού η αγάπη έχει μετατραπεί σε μίσος. Πώς θα αντέξει να δει τον φονιά του αδερφού της χωρίς να καταρρεύσει;

Οι χτύποι της καρδιάς της πολλαπλασιάζονται. Η αγωνία κορυφώνεται. Η στιγμή που θα βρεθούν ξανά στο ίδιο δωμάτιο πλησιάζει. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ξανά αντιμέτωποι. Ο ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται. Τι θα συμβεί στη δίκη, και μετά από την δίκη; Ο Αστέρης, θέλει με κάθε τρόπο να πλησιάσει την Αργυρώ. Θέλει να της εξηγήσει κάποια πράγματα, να της πει όσα σκέφτεται, να της απολογηθεί. Η Αργυρώ όμως, δε θέλει τίποτα από αυτόν. Ο Σταματάκης βέβαια, βρίσκει έναν τρόπο να την προσεγγίσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα