Σασμός: Ο. Αυγουστίδης & Χρ. Χειλά Φαμέλη αποκαλύπτουν την πιο συγκινητική τους στιγμή!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκαν καλεσμένης στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν την πιο συγκινητική και αστεία στιγμή τους στον «Σασμό»! Δείτε το σχετικό βίντεο .

«Ήμασταν στην Κρήτη στο Ρέθυμνο νομίζω και κάναμε τη σκηνή του χωρισμού και ήταν λίγο συγκινητικό για μένα, γιατί και σαν ηρωίδα, αλλά και σαν Χριστίνα, γιατί ήξερα – ξέραμε και οι δύο ότι τώρα δεν θα έχουμε τόσο χρόνο, δεν θα κάνουμε αυτές τις σκηνές.. είχαμε μάθει ο ένας τον άλλον είχαμε συνηθίσει το είχαμε βρει το είχαμε φτιάξει και ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι τώρα Αυτό ήταν τώρα θα κάνω να σε δω καιρό στο γύρισμα και ήταν λίγο συγκινητικό αυτό» είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Από την άλλη ο Ορφεάς Αυγουστίδης απάντησε για τις σκηνές που είναι αστείες λέγοντας: «Είναι τέτοιος ο ρυθμός που πολλές φορές δεν επιτρέπεται να χαλαρώσεις τόσο για να γελάσεις με την ψυχή σου. Είναι πάντα ευχάριστα τα γυρίσματα γιατί όντως είμαστε ωραία παρέα και τα δύο συνεργεία είναι υπέροχα παιδιά όλοι, οι σκηνοθέτες μας, όλο το team άλλα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να βγει η δουλειά, είναι πολύ μεγάλος όγκος και σπάνια κακαρίζουμε θα έλεγα».

happytv.gr

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα