Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκαλύπτει τον ρόλο του Στέλιου Μάινα

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκαν το πρωί καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούν την εξέλιξει της σειράς Σασμός όπου πρωταγωνιστούν.

Η παρουσιάστρια ρώτησε αν φέτος αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του Στεφανή και ο Ορφέας απάντησε πως αν δεν αποκαλυφθεί φέτος κάποιοι θα πάνε τρίτο σεζόν. Η συζήτησε συνεχίστηκε με την είσοδο του Στέλιου Μάινα στη σειρά με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να απαντά για τον ρόλο του: «Νομίζω ότι στους Σταματάκηδες υπάρχει το κεφάλι υπάρχει η  Καλλιόπη, εμείς δεν είχαμε κάποιον, δηλαδή μετά το θάνατο του Πετρή δεν είχαμε έναν ισχυρό δυναμικό άνθρωπο στην οικογένεια και νομίζω ότι θα πάρει αυτή τη θέση ο Παύλος».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης συνέχισε λέγοντας πως: «Από τη στιγμή που υπάρχει αυτός που έρχεται σαν μία μεγάλη απειλή, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι η πρώτη σεζόν τελειώνει με τους Σταματάκηδες  να έχουν κερδίσει έδαφος σε σχέση με όλο αυτό το θέμα με τη βεντέτα. Τώρα πρέπει κάποιος να έρθει να τους τρίξει λίγο τα δόντια».

Δείτε το βίντεο:

happytv.gr

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα