Σασμός: Η Χ. Φαμέλη δίνει spoiler αν θα είναι η Αργυρώ ξανά με τον Αστέρη

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων είπε για τις εξελίξεις της σειράς «Σασμός». Δείτε στο www. τι είπε για την Αργυρώ και τον Αστέρη.

Θα ξανά είναι ζευγάρι η Αργυρώ με τον Αστέρη; Ερώτηση της Κ. Καινούργιο: «Η Αργυρώ στη συνέχεια πιστεύεις θα ξανά είναι με τον Αστέρη με κάποιον τρόπο;» Απάντηση από την Χ. Φαμέλη: «Ναι, το πιστεύω και το θέλω. Και νομίζω αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι». Πως θα αντιδράσει η Αργυρώ όταν αντιληφθεί ότι ο δολοφόνος δεν είναι ο Αστέρης; «Δε θα το δεχτεί, έχει άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει και μετά αυτό που θα πει κιόλας είναι πως δεν την ενδιαφέρει το πως έγινε άλλα το ότι ο αδερφός της είναι νεκρός, το αποτέλεσμα, έχει κολλήσει σε αυτό, θα της πάρει μάλλον πολύ καιρό για να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί».

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως ο Γεράσιμος δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Θα υποκύψει; Δείτε εδώ τη συνέχεια.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα