Σασμός – Γιώργος Χριστοδούλου: «’Ήταν να έχω άλλο ρόλο άλλα τελικά μου προτείναν τον Σταύρο»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου που υποδύεται στη σειρά Σασμός τον Σταύρο, έκανε σήμερα την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και συγκεκριμένα στον Alpha στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται». Δείτε όλα όσα είπε.

Στην ερώτηση αν είναι η πρώτη φορά που παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά, απάντησε: «Είναι πρώτη φορά που παίζω στην τηλεόραση γενικά, δεν έχω ξανά κάνει τίποτα στην τηλεόραση. Είναι πρώτη μου εμπειρία». «Είχα τις ευκαιρίες να το προσπαθήσω άλλα είχα πολύ μεγάλη ανασφάλεια. Γενικά τα πράγματα τα κάνω λίγο αργά εγώ, προτιμώ να νιώθω ασφαλής και στο χρόνο που εγώ νιώθω καλά να κάνω το οτιδήποτε». Ο ηθοποιός είπε επίσης πως έχει ξανά συνεργαστεί (στο θέατρο) με τον Ορφέα Αυγουστίδη και με τον Δημήτρη Ημέλλο. Έκανε οντισιόν για το ρόλο; «Είχα περάσει ακροάσεις για τη σειρά, ακόμα δεν είχα καθαριστεί για ποιον ρόλο και γενικά ήταν να έχω άλλο ρόλο και άλλα τελικά μου προτείναν αυτό και χωρίς να το σκεφτώ πολύ για πρώτη φορά ίσως στη ζωή μου λέω πάω θα το κάνω». Διαβάστε spoiler.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα