Σασμός εξελίξεις: Τα στοιχεία που έχει η Στέλλα για την δίκη

Σασμός εξελίξεις: Λίγες μέρες πριν πάνε στο δικαστήριο, η δικηγόρος επισκέπτεται την Καλλιόπη και τον Μαθιό προσπαθώντας να τους καθησυχάσει. Η δίκη πλησιάζει και η Στέλλα προετοιμάζεται για την υπεράσπιση του Αστέρη.

Σασμός εξελίξεις: Τα στοιχεία που έχει η Στέλλα για την δίκη

Τα πράγματα, όμως, είναι δύσκολα κι ας μην θέλουν να το αποδεχτούν. Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο και η οικογένεια των Σταματάκηδων είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η Καλλιόπη ανησυχεί πως θα χάσει τον γιο της, όπως έχασε τον άντρα της, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να κρύψει το άγχος του.

Η Στέλλα είναι ξεκάθαρη. «Δεν μπορώ να σας χρυσώσω το χάπι. Ο Αστέρης συνεχίζει να έχει την ίδια στάση που είχε απο την πρώτη στιγμή. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς σκέφτεται. Αρνείται πεισματικά να υπερασπιστεί τον εαυτό του, να πει οτιδήποτε για να ελαφρύνει τη θέση του», τονίζει και η Καλλιόπη ξεφυσά.

Παρόλα αυτά, η Στέλλα έχει στοιχεία κατά του Πέτρου και τα ανακοινώνει στους Σταματάκηδες για να τους καθησυχάσει πριν τη δίκη. «Έχουμε και τα αποτυπώματα των δύο στο όπλο του φόνου. Αυτό δηλώνει συμπλοκή, ακόμη κι αν ο Αστέρης δε μιλήσει ποτέ, θα αναγκαστούν να πουν όλοι ότι ισχύει».

«Επίσης έχουμε 7 κάλυκες από το όπλο του Βρουλάκη, δεν μπορεί να εκπυρσοκρότησε τυχαία το όπλο του 7 φορές», συμπληρώνει η δικηγόρος. «Προφανώς ο Αστέρης δέχτηκε πρώτος επίθεση, το οποίο επιβεβαιώνεται και από το σπασμένο τζάμι στο αυτοκίνητο», συνεχίζει με την Καλλιόπη να συμφωνεί. «Ο Αστέρης δε θα σήκωνε ποτέ του όπλο». Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ξανά αντιμέτωποι. Η δίκη πλησιάζει κι όλα θα αλλάξουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα