Σασμός εξελίξεις: Ο Άγγελος νεκρός από τα χέρια της Καλλιόπης!

Σασμός εξελίξεις: Η κατάσταση ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες συνεχίζει να είναι τεταμένη, παρά την αθώωση του Αστέρη. Oι μεν Σταματάκηδες γεμάτοι αλαζονεία επειδή κέρδισαν κι αυτή τη μάχη, η δε οικογένεια του αδικοχαμένου Πέτρου πληγωμένοι και θολωμένοι από την αδικία που πιστεύουν ότι τους έγινε. Ωστόσο, ο μόνος πλέον Βρουλάκης που μένει στο χωριό είναι ο Άγγελος, που βράζει από το μίσος του για τους Σταματάκηδες.

Σασμός εξελίξεις: Ο Άγγελος νεκρός από τα χέρια της Καλλιόπης!

Μέχρι το τέλος και μέχρι θα επέλθει ο σασμός θα δούμε να φεύγουν από τη ζωή κάποιοι ακόμα πρωταγωνιστές της σειράς, της οποίας ο πρώτος κύκλος πρόκειται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης μετά την αποφυλάκισή του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να φέρει μια ισορροπία με τον εαυτό αλλά και με τους γύρω του. Έτσι κάνει ότι μπορεί για να έρθει και πάλι κοντά με τον Άγγελο και να τα βρει μαζί του. Μην ξεχνάμε ότι είναι ξαδέλφια. Ο Άγγελος όμως φαίνεται να μην έχει καμία διάθεση να συμφιλιωθεί με τον Αστέρη και με κανέναν από την οικογένειά τους. Ωστόσο ήδη από την ημέρα που ο Άγγελος άρχισε να διεκδικεί την περιουσία του, ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Ειδικά η Καλλιόπη δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι ο Άγγελος τούς πήρε το 60% της περιουσίας τους. Μια περιουσία που, όπως λέει παντού, ήταν δική τους και με αυτή την περιουσία τον μεγάλωσε και τον σπούδασε.

Για την Καλλιόπη ο Άγγελος πια είναι το κόκκινο πανί, ο αχάριστος ανιψιός, αυτός που ταυτίστηκε και πήρε το όνομα των εχθρών της οικογένειά της. Ο Άγγελος είναι αυτός που ρεζίλεψε και συνεχίζει να ρεζιλεύει παντού τη δική της οικογένεια και τους γιους της, που τους πήρε το βιός μέσα από τα χέρια. Όλα αυτά, όπως θα δούμε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και εντείνονται με τον χρόνο, δημιουργώντας ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσά τους. Τώρα πια ο Άγγελος είναι ο Βρουλάκης, το πρόσωπο του εχθρού. Κι ενώ υποβόσκουν όλα αυτά, έρχεται και η αθώωση του Αστέρη να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο Άγγελος, όπως και η Αργυρώ, δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Αστέρης είναι ελεύθερος, ενώ ο δικός του αδελφός είναι στο χώμα και εκεί θα μείνει για πάντα.

Τον Άγγελο δεν τον ενδιαφέρει αν έφταιγε ή δεν έφταιγε ο Αστέρης. Αν έγινε κατά λάθος ή όχι. Αυτό που τον καίει είναι που δεν αισθάνεται ότι έχει πάρει δικαίωση για τον αδελφό του. Αυτή την αίσθηση που έχει όμως δεν μπορεί να τη συγκρατήσει και όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλάει απαξιωτικά για τα ξαδέλφια του, για τον φονιά τον Αστέρη, τον αδίστακτο και άκαρδο Μαθιό και φυσικά για τη σκληρή και ραδιούργα Καλλιόπη. Η κατάσταση όσο πάει και γίνεται χειρότερη. Ο Μαθιός από τη μια δεν θέλει να μπλέξει μαζί του άλλο, ενώ ο Αστέρης του δίνει δίκιο και καταλαβαίνει τη στάση του. Η μόνη που δεν μπορεί να χωνέψει ότι τους πήρε την περιουσία και έχει γίνει ο χειρότερος εχθρός τους είναι η Καλλιόπη. Από την άλλη, έχει κι έναν λόγο ακόμα να θέλει να τον σταματήσει. Τον φόβο. Η Καλλιόπη φοβάται ότι ο Άγγελος θα θελήσει εκδίκηση για τον Πέτρο. Φοβάται ότι ετοιμάζει βεντέτα και τρέμει για τη ζωή των παιδιών της.

Έτσι δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη. Οπλισμένη από το μίσος και το ένστικτο της μάνας που θέλει να προστατέψει τα παιδιά της, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Άγγελο. Και μάλιστα δεν θέλει να ανακατέψει κανέναν άλλον. Θέλει να είναι εκείνη που αν κάτι συμβεί να το πάρει όλο πάνω της. Όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, ίσως και στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν, η Καλλιόπη θα στήσει ενέδρα θανάτου στον Άγγελο. Με τα ίδια της τα χέρια θα τον σκοτώσει, αποφασισμένη και ελεύθερη μετά να πληρώσει για τα κρίματά της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα