Σασμός εξελίξεις: Μητέρα και γιος θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι

Σασμός εξελίξεις: Ένας καυγάς θα είναι αρκετός, για να αφήσει ο Νικηφόρος για λίγο τη ζωή φοιτητική του ζωή, επιστρέφοντας στο χωριό του. Ο Νικηφόρος και η Βασιλική αναμένεται να έχουν ένα έντονο ξέσπασμα.

Σασμός εξελίξεις: Μητέρα και γιος θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι

Όλα θα ξεκινήσουν από τα πρώτα κουτσομπολιά που θα ακουστούν στην Κρήτη. Ο Μαθιός και η Βασιλική θα βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων, με το καφενείο του Παντελή να συζητά έντονα τη σχέση τους.

Σύντομα, όλο το χωριό θα γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση τους. Η χήρα του Στεφανή, βγαίνει με τον ξάδελφό του! Κανένας δε μπορεί να χωνέψει αυτό το οικογενειακό σκάνδαλο. Η Βασιλική είναι απελπισμένη με την είδηση πως το χωριό ξέρει, τη στιγμή που ο Μαθιός πανηγυρίζει! Ο Νικηφόρος μαθαίνει για τα κουτσομπολιά και γίνεται έξαλλος. Δεν ήθελε να μπλεχτεί το όνομα της μητέρας του στο στόμα άλλων. Ζει μονίμως, παλεύοντας για ένα κούτελο καθαρό. Οι καυγάδες θα ξεσπάσουν, με τον Νικηφόρο να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του από αυτή τη σχέση. Δεν τους θέλει πια μαζί.

Στο μεταξύ, ο Μανόλης προσπαθεί να λύσει έναν μαθηματικό γρίφο. Μήπως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού; Άλλωστε, δε θα αργήσει να γίνει γνωστό πως η Βασιλική είχε σχέση με τον Μαθιό, πριν τον Στεφανή. Ο Νικηφόρος και η Βασιλική θα πιαστούν στα χέρια, στη σειρά Σασμός. Όλα όσα προσπαθούσε να χτίσει ο Μαθιός τόσο καιρό, θα γκρεμιστούν μέσα σε μια στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα