Σασμός εξελίξεις: Η Καλλιόπη παθαίνει κρίση! ΤΙ συνέβη;

Σασμός εξελίξεις: Ο Αστέρης συνεχίζει να πνίγεται στις ενοχές και δεν μπορεί άλλο να ζει με τις τύψεις,  Μόνο η συγχώρεση θα του δώσει πάλι όρεξη για ζωή. Μόνο εάν τον συγχωρέσει η Αργυρώ θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του. Η Αργυρώ, βέβαια, ούτε ζωγραφιστό δε θέλει να τον βλέπει. Η δίκη φτάνει στο τέλος της κι ο Αστέρης αθωώνεται με την Καλλιόπη και τον Μαθιό να πανηγυρίζουν. Άλλη μία εξέλιξη όμως, θα τους φέρει στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Σασμός εξελίξεις: Η Καλλιόπη παθαίνει κρίση! ΤΙ συνέβη;

Ο Αστέρης αποφασίζει να το σκάσει για να πάει να βρει την γυναίκα της ζωής του στα Γιάννενα. Εννοείται, όμως, πως η οικογένειά του τον αποθαρρύνει. Αυτή η πράξη άλλωστε θα χειροτερέψει τα πράγματα παρά θα τα καλυτερεύσει. Ο Αστέρης, όμως, καταφέρνει να το σκάσει κάτω από τη μύτη τους. Φεύγει κρυφά από την Κρήτη και τρέχει στα Γιάννενα για να απολογηθεί στην Αργυρώ.

Η Καλλιόπη όταν το αντιλαμβάνεται παθαίνει κρίση, δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τον Αστέρη ξανά μέσα από τα χέρια της. «Γιατί τον άφησες να φύγει;», φωνάζει στον Μαθιό. Μάνα και γιος έρχονται σε έντονη σύγκρουση. Ο Μαθιός προσπάθησε να εμποδίσει με κάθε τρόπο τον αδερφό του να φύγει από την Κρήτη. Τίποτα, όμως, απ’ όσα είπε δεν έπεισαν τον Αστέρη. Ο Σταματάκης είναι σίγουρος για αυτό που πάει να κάνει. Η καπετάνισσα, όμως, τρέμει στην ιδέα πως κάτι κακό θα συμβεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα