Σασμός εξελίξεις: Ένα τηλεφώνημα θα σκορπίσει τον τρόμο

Σασμός εξελίξεις: Ο Αστέρης αθωώθηκε για τη δολοφονία του Πετρή, το χωριό είναι διχασμένο κι εκείνος γνωρίζει τον πραγματικό ένοχο. Το τελευταίο διάστημα, ο Μανόλης βασανίζεται αρκετά.

Σασμός εξελίξεις: Ένα τηλεφώνημα θα σκορπίσει τον τρόμο

Ο Μαθιός ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική, μπροστά σε όλο το χωριό. Το καφενείο του Παντελή έχει πάρει φωτιά από τις αποκαλύψεις για τη σχέση τους. Ο Νικηφόρος είναι έξαλλος με αυτή την εξέλιξη, σε αντίθεση με τον Μαθιό που χαίρεται για τον “ελεύθερο” και καθαρό του δρόμο.

Ο Μανόλης προσπαθεί να αποδείξει πως ο Πέτρος έφυγε άδικα, πως κανείς Βρουλάκης δεν σκότωσε τον Στεφανή. Η οργή του είναι τεράστια. Μαζί με την αγαπημένη του Κλαίρη, παλεύει να φτάσει στη δικαιοσύνη. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα θα είναι αρκετό για να σκορπίσει τον τρόμο. Φαίνεται πως ο νεαρός πρωταγωνιστής θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Οι υποψίες πως ο Νικηφόρος ίσως είναι παιδί του Μαθιού, τον βαραίνουν.

Η οικογένεια θα διχαστεί και ο Μανόλης θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο. Θα μιλήσει αυτή τη φορά; Με ποιον τρόπο θα δεχτεί να βοηθήσει τον καλύτερό του φίλο;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα