Σασμός εξελίξεις: Ένα τεστ DNA κορυφώνει την αγωνία

Σασμός εξελίξεις: Ο Νικηφόρος και ο Μαθιός θα σταθούν απέναντι, με ένα τεστ DNA να κορυφώνει την αγωνία. Ένα αγκάθι στην ψυχή του νεαρού πρωταγωνιστή, θα σταθεί η αφορμή για να χαθεί η εμπιστοσύνη.

Σασμός εξελίξεις: Ένα τεστ DNA κορυφώνει την αγωνία

Την περίοδο αυτή, ο Μαθιός κάνει υπερπροσπάθειες να πείσει την Βασιλική να κάνουν το επόμενο βήμα. Το χωριό γνωρίζει τη σχέση τους και δε τους κρατά τίποτα πια χωριστά. Όσο κι αν εκείνος θέλει να επισημοποιήσουν το δεσμό του, τόσο η Βασιλική τρέμει πως ο γιος της θα αντιδράσει άσχημα.

Πράγματι, όσο ο Μαθιός επιμένει σε αυτόν τον γάμο, τόσο ο Νικηφόρος διχάζεται. Ο νεαρός πρωταγωνιστής μαθαίνει πως η μητέρα του είχε σχέση με τον θείο του, πριν παντρευτεί. Μέσα του κάτι σπάει. Αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως είναι γιος του Μαθιού και όχι του Στεφανή, για να τον απαλλάξει από τις σκέψεις αυτές, ο Μαθιός δέχεται να πραγματοποιήσει ένα τεστ DNA.

Ποια θα είναι τα αποτελέσματα και πως θα διαμορφωθεί η σχέση των δύο πρωταγωνιστών στα επόμενα επεισόδια; Όλα κρέμονται από μία κλωστή και η Βασιλική βρίσκεται στο επίκεντρο, απελπισμένη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα