Σασμός – Επεισόδιο 166: Καλλιόπη και Βασιλική θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες

Σασμός – Επεισόδιο 166:Η Καλλιόπη δεν πρόκειται να επιτρέψει στον γιο της να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση και θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. 

Μια μεγάλη σύγκρουση αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός ανάμεσα στην Βασιλική και την Καλλιόπη. Οι δυο γυναίκες μπορεί το τελευταίο καιρό να ήρθαν κοντά η μια με την άλλην, το χάσμα αυτή την φορά όμως που θα δημιουργηθεί μεταξύ τους θα είναι δυστυχώς αγεφύρωτο. Τι θα συμβεί;

Ο λόγος θα είναι ο Αστέρης, ο οποίος θα αποφασίσει να παραχωρήσει ένα μεγάλο κτήμα στον Άγγελο. Αυτό φυσικά θα βρει αντίθετη την Καλλιόπη η οποία θα γίνει έξαλλη με τον γιο της. Με την Βασιλική όμως θα είναι αλλιώς. Η γυναίκα θα ταχθεί με το μέρος του Αστέρη και θα τον στηρίξει σε αυτή του την απόφαση.

Αυτό θα κάνει έξω φρενών την Καλλιόπη και ειδικά το γεγονός, πως η Βασιλική θα είναι σύμφωνη με όλο αυτό θα την εξαγριώσει. Οι δυο γυναίκες θα έχουν έναν μεγάλο καυγά και όλα αυτά θα γίνουν λίγες μέρες πριν παντρευτεί τον γιο της.

Καλλιόπη και Βασιλική θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στην σειρά Σασμός και αυτή την φορά αυτή η κόντρα δεν θα κοπάσει και τόσο εύκολα. Η Καλλιόπη δεν πρόκειται να επιτρέψει στον γιο της να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση και θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία